perjantai 12. huhtikuuta 2013

Salamipasta

Ruokakokeilu #11
Olen pikkuisen jäljessä ruokakokeilujeni kanssa, mutta yritän tässä kiriä viikkoja kiinni. :) Viime aikoina on tehnyt mieli pastaa. Mielikuvissani matkustan taas Italiaan ja syön mahtavia pasta-annoksia. Mutta oikeasti Italian matkaa ei ole tiedossa, joten tänään päädyin tavoittelemaan Italian makuja lautaselle. Ystäväni lapsensa kanssa olivat kylässä, joten yhteistyöllä saimme tehtyä ruokaa. :)

----------------------------------------------------------------

Salamipasta
400 g pastaa
200 g pekonia kuutioina
2,5 dl ruokakermaa (Esim. Flora Kevyt ja paksu 4%)
3 rkl tomaattisosetta
(2 dl vettä tarvittaessa)
150 g salamia
250 g kirsikkatomaatteja
1 tl pippurisekoitusta

1. Kypsennä pasta paketin ohjeen mukaan.
2. Paista pekonia pannulla muutama minuutti. Lisää ruokakerma ja tomaattisose. Jos kastike tuntuu liian paksulta, lisää vettä.
3. Viipaloi salami ja halkaise kirsikkatomaatit. Lisää kastikkeeseen. Mausta pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi.
4. Tarjoa pastan kanssa.

----------------------------------------------------------------

Jos nyt tekisin tämän ruoan uudelleen, niin ottaisin erikseen hieman pekonia, salamia ja tomaattia Luukakselle, koska se ei oikein kastikkeista välitä... Muuten oli kyllä todella hyvää ja varmaan tulee tehtyä myös toiste. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)