tiistai 19. marraskuuta 2013

Hyvinvointikuukausi: Ruokaisaa salaattia

Meillä syödään aika usein lounaaksi salaattia. Yritän tehdä siitä hieman ruokaisampaa ja usein on leipääkin mukana. Keräilin tähän nuo pari ohjetta, jotka tänne blogiin asti on päätynyt. :)



Pop up - salaatti
Leipäjuusto-broilerisalaatti
Maailman paras kanasalaatti
Meksikolainen kerrossalaatti

2 kommenttia:

  1. Meilläkin syödään aina keväällä ja kesällä paljon salaattia. Nyt syksyllä ja talvella kaikki salaattiainekset maistuvat niin pahalta, että olemme vaihtaneet lounaan erilaisiin helppoihin keittoihin.

    Emma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä löysin kiinankaalin uudelleen, joka maistuu nyt talvellakin. :) Mutta joo, useat ainekset on kyllä aika huonoja tällä hetkellä. Ja kotimaisten hinta nousee pilviin. Mutta silti yritän pitää salaatit mukana edes jotenkin, kun juurekset ei oikein uppoa meidän perheessä (paitsi porkkana ja peruna. :D).

      Keitot on kyllä niin hyviä talvisin, pitäisikin kehitellä joku uusi variaatio. Onko vinkkejä? :)

      Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)