perjantai 3. tammikuuta 2014

Uuden vuoden suunnitelmia

Täksi vuodeksi en tehnyt yhtään ainoaa uuden vuoden lupausta. Oli vain suunnitelmia. Tai siis on edelleenkin, mutta niiden toteuttaminen ei ole edennyt yhtään.

Uuden vuoden aattona meille iski nimittäin oksennustauti tämän flunssan päälle. Ehdin aattona käydä kaupassa ja laitella pöytää valmiiksi. Oli tarkoitus juhlia isäni synttäreitä ja samalla sitten vuoden vaihdetta. Suunnitelmat vaihtui sitten aika nopeasti kun makasin vessan lattialla...

Olihan se ihan hieno kattaus...

Jotain ruokaakin oli tarjolla.
No, saatiin tinattua lasten kanssa kuitenkin ja sytytettyä ulkotulet. Mutta sen jälkeen en olekaan jaksanut tehdä paljon mitään. On se kumma, kun lapset selviävät aika vähällä, siis jaksavat riehua jne. vaikka olisi vähän aiemmin oksentanut. Itse sitten on puolikuolleena monta päivää...

Luukas oli kunnossa vielä tässä vaiheessa.
Johannes oli jo selvinnyt pahimmasta...
Huono olo alkaa pikku hiljaa hellittää otettaan, mutta flunssa ei vaan meinaa antaa periksi. Uuden vuoden suunnitelmien kohdalla olen antanut itselleni armonaikaa loppiaiseen asti. Koulu- ja työjuttujen kanssa tulee kyllä kiire, mutta parempi se on hoitaa itsensä kuntoon eikä yrittää huonokuntoisena saada mitään järkevää aikaiseksi.

Toivottavasti teillä alkoi vuosi paremmin kuin meillä. :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Oksut on rasittavia mutta jospa ei tulis pian uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt alkaa kaikki muut olla kunnossa paitsi minä. Flunssa jäi päälle. :( Toivottavasti tästäkin selviäisin mahdollisimman nopeasti!

      Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)