maanantai 2. marraskuuta 2015

Sormiruokailijan pannukakku

Pannukakkua vauvalle
Sormiruokailijan pannukakku

2 dl vauvasi käyttämää maitoa (esim. korviketta)
1 kananmuna
1 dl vehnäjauhoja
loraus rypsiöljyä

Vatkaa ainekset yhteen ja anna turvota hieman. Öljyä pieni uunivuoka ja kaada seos siihen. Paista 200 asteessa n. 30 min.


Kaapissa oli päiväyksen ylittänyttä maitoa, joten päätin tehdä meille iltapalaksi pannukakkua. Saagan iltapala-aika oli myös tulossa, joten mietin voisinkohan tehdä hänelle sämpylöitä tai jotain. Googlailin vauvan pannukakku reseptejä, mutta en löytänyt mitään.  Joten päätin soveltaa meidän pannukakkureseptistämme vauvalle sopivan version. Tein omani korvikkeeseen ja se maistui jopa minun ja Johanneksen mielestä hyvälle.

Tarjoilin sen pieninä palasina mansikoiden kanssa Saagalle. Luultavasti vatsaan päätyi edes hieman, vaikka suurin osa muusattiin kädessä ja heitettiin lattialle. Tästä satsista jäi aika paljon vielä, joten kokeillaan vaikka huomenna välipalaksi uudelleen.

Täällä ollaan lähes koko porukka flunssassa ja osaksi sen vuoksi yöt ovat olleet huonoja. Joten hieman väsyttää, enkä saa oikein rästihommia tehtyä. Toivottavasti tämä flunssa ei enää kauan kestäisi, niin jaksaisi vähän enemmän.

Nyt hieman omaa aikaa pyykkien parissa ja sitten vielä Walking dead. Oikein mukavaa viikon alkua!

1 kommentti:

  1. Kiitos ohjeesta! Testailen tätä meidän poitsulle, kun pakastimessa kiitettävästi äidinmaitoa!

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)