lauantai 25. helmikuuta 2012

Keittiön "uudet" verhot

Tänään on tullut vain puuhailtua kotona kaikkea pientä. Herättiin Luukaksen kanssa ennen seitsemää ja kulutettin aikaa ennen pikku kakkosen alkamista. Mika nukkui kymmeneen ja katsottiin porukalla Muumit. :)

Lounasta, siivoamista, ulkoilua, autolla ajelua. Siinä iltapäivä. Joten mitenkään ihmeellisestä lauantaista ei voi puhua. :D

Ennen kuin lähdettiin ulos niin katselin kauan keittiön verhoja, jotka oli roikkunut siinä joulusta. Ei ne jouluverhot olleet, mutta silti. En tiennyt yhtään mitä keittiöön pistäisin, koska siinä on tanko sekä ylhäällä että alhaalla. Mulla on kahdet verhot tehtynä keittiöön, toiset syksyiset ja toiset kesäiset. Keväälle mulla ei ollut yhtään mitään. Kaivelin kaappejani ja löysin kapan, joka on ommeltu ekaan kämppääni aikoinaan. Nuo kukat ovat toiseen kaappaan (tummanruskeaan) alunperin, mutta sopii ihan hyvin tuohonkin. Peittää vaan mun makuun aika paljon ikkunasta. Mutta jätin alaverhon nyt sitten kokonaan pois.


Pahoittelen kuvan valaistusta, päivällä oli liian valoista ja nyt liian pimeää...

Keittiö on kyllä tässä talossa sellainen, jonka vaihtaisin nopeasti pois jos saisin. Mikään siinä ei toimi ja sisustuksellisesti se on niin kaukana siitä mitä itse keittiöltä haluan. No ehkä meillä kymmenen vuoden päästä on uusi keittiö. :)

Me kyllä nykyään syödään enemmän olohuoneessa sijaitsevassa isossa pöydässä kuin tässä pienessä. Se toimiikin enemmän laskutasona ja työtasona. Sitä kun meidän keittiöstä puuttuu. Ainoa, jota jään tässä keittiössä kaipaamaan on puuhella. Se on hyvä lisälämmön lähde ja hyvää ruokaakin siinä tulee.

Keittiöstä lisää kuvia sitten, kun saan loputkin siitä siivottua. Nyt jäi vähän kesken, kun lähdettiin ulkoilemaan. :)

Ja verhot... Mika sanoi, että onneksi pääsiäiseksi voi jo vaihtaa kesäverhot. :D

1 kommentti:

  1. Ihanaa kun pystyt katsomaan Luukaksen kanssa muumeja! Mäkin niin haluaisin! Meillä kuitenkin esikoinen pelkää muumeja jostain ihme syystä ja haluaa aina että telkkari suljetaan kun muumit alkaa! =)

    Jään odottamaan niitä lisäkuvia keittiöstä! :)

    -Outi

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)