tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivä

Hyvää ystävänpäivää!

Nam, lättyjä!
Pitää valitettavasti sanoa, että tämänvuotinen ystävänpäivä jäi multa tavallaan "väliin". Onneksi on Facebook ja tekstiviestit. :) Kortteja en ehtinyt laittaa, enkä mitään muutakaan muistamista kehitellyt.

Mutta onneksi voin nyt tässä toivottaa hyvää ystävänpäivää kaikille! Kaikki ystävät ovat mielessä, vaikka en teitä tänään mitenkään spesiaalisti muistakaan. Kyllä ystäviä tulee ajateltua muutenkin. :)

Meidän perhe juhlisti ystävänpäivää eilen syömällä lättyjä. En ollut tehnyt niitä pitkään aikaan, joten ajattelin, että nyt on aika. Hyvin onnistui, vaikka itse sanonkin. ;)

Tässä vielä lättyjen perusresepti.

Lätyt

2 kananmunaa
5 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
+ rasvaa paistamiseen

Näistä tuli meille kolmelle kyllä aika iso läjä, joten niitä voidaan nauttia myös tänään. :) Kermaa ja hilloa (tai marjoja) lisukkeeksi, niin ai että on hyvää. Paitsi että meidän pikku miehelle ei tällainen iltapala maittanut. Joi sitten velliä sen sijaan, kun puurokaan ei kelvannut.

Tänään tiedossa kauppareissu ja yksi PT-asiakas illalla. Lumitöitä olisi, mutta kun pojan rytmit on edelleen matkasta sekaisin, niin päikkäreitä nukutaan vielä. Ja vähän tuo maha alkaa sanomaan vastaan kun lumitöitä tekee. Mutta ahkera mä oon jo ollut, kävin 7 km lenkillä yhden asiakkaan kanssa aamulla. Ja laitoin tulet takkaan ja ja... Ollut sitten vaan koneella koko päikkäreiden ajan. :D

Mukavaa tiistaita!

2 kommenttia:

  1. Hyvältä nuo lätyt näyttää:)maistuu varmaan yhtä hyvältä.Minä keitien mansikkakiiseliä ja oli sekin maittavaa;) hyvää jatkoa ystävänpäivälle!

    VastaaPoista
  2. Heh, me tehtiin tänään lettuja kera mansikkahillon ja vaniljajätskin :)

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)