keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Tulinen kinkkupasta

Ruokakokeilu #15
Tulinen kinkkupasta
4 annosta

250 g pastaa (esim. fusilleja)
1 prk Crème Bonjour Cuisine Chili & Paprika
2 dl ruokakermaa
200 g kinkkusuikaleita
1 paprika
(1 tuore chili)

Valmista pasta ohjeen mukaan. Paloittele paprika (ja chili) pieneksi. Lämmitä Crème Bonjour pannulla/kattilassa ja lisää ruokakerma. Sekoita tasaiseksi. Lisää kinkkusuikaleet ja paloitellut paprikat (ja chilit). Anna olla miedolla lämmöllä kunnes pasta on valmista.

Nauti yhdessä. Sopii muuten todella hyvin lämpöiseen kesäpäivään ja on todella helppo tehdä!

2 kommenttia:

  1. Teen tätä samaista hieman eri variaatioilla arkiruuaksi. Kinkkusuikaleet voi korvata pekonilla (helpoin pieniä saksilla) ja tuorejuustona voi kans käyttää mitä vaan oman maun mukaan. Meillä uppoo kaikille aina ja vaihtelua saa just pienellä fiksailulla. :-)

    Emma

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)