tiistai 23. syyskuuta 2014

Päivän kuva, rv 12+1

Tiistai 23.9.2014
(266/365)
Pahoittelen hiljaiseloa, mutta jos tämä kuva nyt vähän selventäisi asiaa. :) Tiedän, että mulla on syyskuun kuvia julkaisematta vaikka kuinka monta, mutta tämän päiväinen on niin ehdottomasti tämän päivän kuva, että haluan sen heti julkaista.

Kuten kuvasta voi päätellä, niin meille olisi näillä näkymin tulossa kolmas lapsi. Tänään käytiin NT-ultrassa ja kaikki näytti olevan oikein mainiosti. Raskausviikkot näyttää laskureiden ja ultran mukaan täysin samaa, eli rv 12+1 olisi nyt menossa. Täten laskettu aika sijoittuu ensi vuoden pääsiäiseen, 6.4 tarkalleen. Jos uusi tulokas on yhtä kiireinen kuin veljensä, niin saattaa tosin syntyä jo maaliskuussa.

Alkuraskaus on mennyt aika samalla kaavalla kuin edellisetkin. Lievää huonovointisuutta (ei oksentamista), väsynyttä oloa ja palelua. Väsymys on vieläkin aivan kamala, jonka takia iltaisin on ollut iso kynnys ottaa konetta esille. Kännykällä kun hoituvat nuo "pakolliset" Facebookit yms. Mutta eikö tästä nyt pitäisi alkaa pikku hiljaa energinen keskiraskaus, niin saan tätäkin päivitettyä paremmin?

Tavallaan kun tämä on jo kolmas raskaus, niin kaikki on tuttua, mutta silti taas on ihan pihalla kaikesta. Neuvolasta kun ei saanut enää mitään esitteitä, niin on tullut selattua nettiä, roikuttua keskustelupalstoilla ja jopa seurattua raskautta erään sovelluksen kautta. (Sovelluksia ei vielä ollut pari vuotta sitten ainakaan mun puhelimelle, joten se on ihan uutta!)

Tällä nyt mennään sitten eteenpäin ja toivottavasti jaksan kirjoittaa raskaudesta tännekin, koska Johanneksen odotuksesta mulla on täällä jo päiväkirja ja vanhasta blogista löytyy Luukaksen odotuksesta samanlaista. Pahoittelen, jos raskausjutut eivät kiinnosta, yritän myös kirjoitella muutakin. ;)

Nyt hyvää yötä, mä uskon että otan kohta kirjan käteen ja menen sänkyyn lukemaan. :)

13 kommenttia:

 1. Onnea odotukseen! Olinkin jo odotellut, että koska blogisi päivittyy, mutta enpä arvannut millaisilla uutisilla :) Vauvauutiset lämmittää aina. Mäkin juuri julkaisin oman odotukseni tuolla omassa blogissa. Mä odottelen tammivauvaa. Mukava päästä lukemaan sun kolmannen lapsen odottelua. Ehkä jaetaan samoja fiilareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olenkin etsiskellyt jotain blogia, jossa olisi raskaus ajankohtaista, joten eiköhän tuota sinun blogiasi tule nyt luettua! Pitää vain laittaa se myös kännykän muistiin, koska koneella tulee oltua todella vähän.

   Tähän raskausaikaan on kuulunut kyllä tuon väsymyksen lisäksi saamattomuus. Sitä vaan elää jossain omassa kuplassa, eikä saa mitään aikaiseksi. Se sitten on näkynyt kyllä täällä blogissa, valitettavasti.

   Mutta nyt tsempillä eteenpäin! :D

   Poista
 2. Onnea! Onpa kivoja uutisia. :) Toivottavasti olo paranee, pahoinvoinnit häviää ja energiaa löytyy taas pian lisää.

  Täällä silmät ristissä väsymyksestä 6vkon ikäisen ihmeen kanssa laahustetaan, mut on se sen arvoista. :)

  VastaaPoista
 3. Voi että! Aivan ihana uutinen! <3 Onnea kovasti sinne ja ihanaa, onnellista odotusta! Enpäs osannut tälläistä uutista odottaa :) Olen ihmetellyt, että miten blogi on niin hiljainen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Yritän kyllä saada blogia piristymään, mutta se ei onnistu kun nukahtaa sohvalle heti kun lapset ovat nukahtaneet. :D

   Poista
 4. Onnea! ja mun puolesta saat kirjoittaa just mistä haluat, olen aina tykännyt blogisi aitoudesta.

  paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tää nyt on tällainen sekalainen blogi aiheiltaan, lifestyle - blogeiksi näitä kai kutsutaan. :D

   Poista
 5. Onnittelut koko perheelle! Olen vaihtelevan aktiivisesti seuraillut blogiasi siihen törmättyäni, mutta ei ole tullut juurikaan silti kommentoitua. Kiva on ollut lukea kuulumisiasi :)

  Annika (Visby 2003)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olisi kyllä niin kiva tavata ja muistella "menneitä". :)

   Poista
 6. Onnea ja kolmannella on hyvä päivä syntyä :D

  VastaaPoista
 7. Onnea tännekin odotukseen :) minäkin jään seurailemaan!

  VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)