lauantai 11. kesäkuuta 2016

Kynnys


Mitä kauemmin aikaa menee viimeisestä kirjoituksesta, sitä isompi kynnys on tulla kirjoittamaan mitään. Mietin mistä te haluaisitte kuulla? Mitä elämässäni on tapahtunut sellaista, jonka haluan jakaa?
 
 
Toisaalta nyt ei ole menossa oikeastaan yhtään mitään. Kesäloma on alkanut niin lapsilla kuin Mikallakin. Itselläni nyt ei ole paljon muutosta muuhun arkeen, kuin että lapsien kuskaamiset kerhoon/tarhaan ovat jääneet pois. Omaa aikaa on vielä vähemmän ja nyt ainakin ensimmäisen viikon jälkeen paukut ovat loppu. Väsyttää todella paljon, kestää hetki taas tottua että talo on täynnä ääntä koko päivän. Aamupäivät ovat olleet keväällä rauhallisia, nyt ei ihan niinkään.
 
 
Valokuvaukseen olen tässä viime aikoina taas ihastunut. Lapset ovat ihania kuvattavia, tosin pojat eivät ole enää mitään helppoja kuvauskohteita. En taida olla jakanut edes Saagan 1v kuvia? Pitääpäs kaivaa nekin koneelta esiin. Mutta alla nyt muutamia kuvia, joita viime viikkoina on tullut otettua.
 

Saaga innostui löytäessään pallon serkkuni ylioppilasjuhlissa. Kyllä juhlatamineissakin voi hetken potkia palloa. :)


Saaga tänään. Pojat kisailivat postilaatikolta toiselle, toinen juosten ja toinen pyörällä. Saaga yritti sitten pysyä perässä, mutta istuskeli hetken sitten tiellä nautiskellen auringosta.


Yhtenä hieman viileämpänä päivänä Saagalla oli päällä minun vanha haalari ja pipo. Halusin ottaa tytöstä kivoja kuvia ne päällä ja onneksi löytyi nämä tulppaanit.


Luukas alkaa olla jo iso poika. Syksyllä menee jo esikouluun! Vuosi kielikylpyä on jo käytynä ja ruotsi sujuu jo hyvin. Osaa todella paljon lauluja, numerot ja monia sanoja, joita yrittää opettaa Johannekselle. :)Johannes on meidän spilivinkki. Hieman ilkikurinen, koko ajan meno päällä ja hymy herkässä. Ensimmäinen vuosi kerhossa takana ja syksyllä jatkaa vielä samassa paikassa.

Ehkä tästä nyt jumi aukeaisi tämän päivittämisen suhteen. Ainakin nyt on iltaisin hieman enemmän aikaa kun tulee nuo jalkapallon EM-kisat. HBO:n katsominen jää nyt vähemmälle. ;)

Mistä sinä haluaisit lukea? Entä mistä haluaisit kuvia? Kommentoi alle tai Facebookiin parhaat ideasi! Yritän toteuttaa parhaani mukaan. :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Mulla oli samaa ongelmaa ja lopulta ratkaisu löytyi pienellä blogin muutoksella (ennen kirjoitin Ikimuistoista -blogia). Olin niin jumiutunut "tämä on mun perhearkiblogi" ajatteluun, etten nähnyt muuta. Kuitenkin koin, etten halunnut lapsista jakaa niin paljon kuin kokisin perhearkiblogille paremmaksi ja toisaalta omat mielenkiinnon kohteet ovat muuta kuin pelkästään lapset. Lapset on mun perhe ja tosi tosi tärkeitä, mutta mun elämä ja kiinnostukset on paljon muutakin.

  Vaihdoin blogin nimen ja käänsin uuden lehden. En tiedä onko sinulla tarvista laatikosta ulospääsemiseen, mutta minulla se helpotti. Luen mielelläni sun blogista toki noita lapsien kanssa puuhailuita, mutta niiden lisäksi olisi tosi mielenkiintoista kuulla enemmän sun ajatuksista hyvinvointiin liittyen. Mun blogini on hyvinvointiin osittain liittyvää, sillä opintojeni myötä löysin palavan kiinnostuksen niin hyvinvointiin vapaalla kuin työssä :)

  Tsemppiä päätöksiin mitä ikinä tuletkaan tekemään :) Ja tosi ihanaa kesää! Toivottavasti nuo säät paranevat alkukesän kaltaisiksi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Tuon muutoksen tein aikanaan kun vaihdoin tähän blogiin. Ehkä ongelma on se, että ajattelen kirjoittavani vähän kaikesta enkä osaa keskittyä muutamiin aiheisiin.

   Lasten kasvaessa sitä haluaa kertoa heistä vähemmän, vauva-aika on aika neutraalia, mutta jo Luukaksen ikäisenä luonne vaikuttaa tekemisiin jo todella paljon.

   Mutta nyt mulla kyllä on muutamia ideoita, kunhan vaan saan iltaisin hieman aikaa. ;)

   Hyvää kesää myös sinne!

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)