tiistai 17. joulukuuta 2013

Paketointia

Lahjat vuosimallia 2013
Tänä iltana pidin paketointitalkoot. Kuvassa olevat paketit on jo lähteneet Norjaan, mutta muita tuli sitten tänään pakattua.

Itselleni lahjojen paketointi on tärkeä tehtävä ennen joulua. Viime vuonna en paljon miettinyt pakettien ulkoasua, vaan ostin kaupasta kivan näköisen rullan ja paketoin sillä.

Mutta aiemmin olen kyllä panostanut lahjapaketin ulkonäköön. Mietin tarkkaan mitä värejä haluan käyttää ja mitä kivaa siihen pakettiin keksisi ilahduttaakseni lahjan saajaa. En kuitenkaan ole sen enempää taiteillut, vaan käyttänyt lähinnä naruja ja itsetehtyjä pakettikortteja.

Tykkään yksivärisistä papereista. Niissä on usein ongelmana se, että niistä näkyy läpi. Tänäkin vuonna sain kietoa eräät paketit sanomalehteen ennen päällimmästä paperia.

Tämän vuoden väreiksi valikoitui ruskea ja valkoinen. Valkoista narua löytyi kaapista ennestään ja ruskeaa paperia löytyi äidin varastoista, vaikkakin kävin hakemassa sitä yhden rullan lisää. Tiimarista kävin hakemassa valkoista sormiväriä, jolla maalaan sitten pakettiin saajan nimen.

Yksinkertaista, mutta silti hieman omaa kädenjälkeä pakettiin. :) Paketteja ei ole kovin montaa, mutta jokainen on rakkaudella paketoitu. Tosin pienimmille lapsillehan joulupukki tuo paketit, eikä hänen pakettinsa näytä ihan tuolta...

Käytätkö sinä aikaa pakettien ulkonäköön vai etsitkö kaupasta kivoja lahjapapereita?

Pinterest - sivulleni olen kerännyt jotain jouluvinkkejä, käy katsomassa! http://www.pinterest.com/pikkuunen/christmas/

Oikein ihanaa joulunodotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)