sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Lomalta paluu

Hei!

Pahoittelen parin viikon blogitaukoa, mutta me käväistiin lomailemassa Norjassa. :) Kone ei ollut mukana, mutta valokuvia tuli otettua reilusti. Nyt olisi sitten edessä niiden selailu, muokkailu jne... Yritän saada niitä mahdollisimman nopeasti tänne ja tietenkin juttujen kera. 

Mutta sitä ennen nyt vielä ne kuvat, jotka ennen reissua jäi laittamatta. :) 

Maanantai 14.4.2014
(104/365)
Vaikka lähdimmekin pääsiäistä viettämään Norjaan, niin saimme kuitenkin kasvatettua jonkinmoisen rairuohon ennen lähtöämme. Eipä siitä hirveästi ehtinyt nauttimaan, mutta olihan se pojille kivaa nähdä ruohon kasvavan. :)

Tiistai 15.4.2014
(105/365)
Käytiin poikien kanssa viemässä isääni Vaasaan fysioterapiaan olkapääleikkauksen jäljiltä. Silloin bongasin tämän vastaanoton ovesta. Todella hieno yksityiskohta vanhassa talossa. :)


Keskiviikko 15.4.2014
(106/365)
Keskiviikko oli vaan pakkaamista ja siivoamista. Kun autolla mentiin reissuun, niin tavarat yritettiin pakata kasseihin ja muovipusseihin, isojen matkalaukkujen sijaan. Tällainen hieno ysärikassi päätyi meidän laivakassiksi, jossa oli tarvittavat vaatteet laivalla yöpymistä varten.

Matkaväsymys painaa hieman päälle, kun eilen vasta kotiuduttiin reissusta. Valokuvia on todellakin aika paljon ja niistä pitäisi valita sekä päivän kuvat että muut blogin kuvat. Ja ajattelin jonkun kuvakirjankin tehdä, jos saan ne käytyä läpi. :) Enköhän, mutta nyt tartun kyllä hetkeksi kirjaan ja menen nukkumaan.

Mukavaa viikon alkua lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)