torstai 11. joulukuuta 2014

Aina ei voi onnistua, mutta onneksi voi yrittää uudelleen!

Vietimme eilen pikkujoulua äitiporukalla. Tarjoilut tulivat nyyttärimeiningillä ja olin luvannut tehdä isänpäiväkakusta innostuneena jouluisen juustokakun. Totesin sitten toissapäivänä, että olisi hyvä lukea omat reseptit läpi ennen kuin aloittaa. Kuvittelin muistavani kaiken ja yhden mokan takia jouduin muokkaamaan reseptiä lennosta. Juustoseoksesta tuli todella juoksevaa, joka ei sitten hyytelösokerilla hyytynytkään niin kuin edelliskertainen kakku. Sama juttu tapahtui sitten glögikiilteen kanssa, kun en osannut suhteuttaa sokerin määrää nesteeseen. (Viimeksi käytin siis pilttiä.)

Mutta maku oli hyvä, joten se taisi olla pääasia. :D


Tässä kakku sai pienen kauneusvirheen kelmun osuessa kiilteeseen, joka ei ollut hyytynyt kunnolla.


Kämpällä kakku näytti sitten tältä, kun sivuilta oli hieman siivottu valuneita kohtia pois. :D Nyt sitten pitäisi kehitellä reseptiä eteenpäin, ennen kuin sen julkaisen täällä. Kokeillaan viikon päästä uudelleen ja noudatetaan reseptiä tarkemmin. ;)

----

Ja oikeastihan tämä päivitys nyt oli lähinnä siksi, että halusin kertoa olevani kyllä hengissä, mutta koneella vietetty aika on vähissä. Tonttupuuhat vievät aikaa iltaisin kun lapset ovat menneet nukkumaan. Ja sen lisäksi yritän päästä kärryille Game of Thrones - sarjassa, kun se tulee torstaisin aina viiden jakson putkessa. Nyt alkaakin juuri kolmannen tuotantokauden ensimmäinen jakso, joten ei kun tv:n eteen. :)

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Näyttää herkulliselta ~ juustokakut ovat mun ehdotonta herkkua (muunmuuassa ;D)

  Ihanaa iltaa ja viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juustokakut on kyllä herkkua! Nyt on maistunut makea ehkä liiankin hyvin. ;)

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)