lauantai 6. kesäkuuta 2015

Saaga 2 kk


Meidän pikku neiti on jo kaksi kuukautta! Sen kunniaksi napsittiin taas hieman kuvia tytöstä. Vaikka tuntuu, että ei tyttö ole niin kovasti kasvanut, mutta kuvista seuraamalla näkee kyllä miten hän on muuttunut. Uusia mittoja ei olla vielä neuvolasta haettu, mutta vaatteiden kiristämisestä kyllä huomaa, että lähempänä 60 senttiä aletaan olla. :)

Ristiäisten aikaan kaksi viikkoa sitten hormoninäpyt vaivasivat kovasti ja koko naama oli pilkullinen. Nyt kasvot alkavat olla jo ihan kunnossa. :)

Tytöllä on usein hymy herkässä ja sen saa aikaan kun juttelee hänelle tai päästelee hassuja ääniä. Nyt on toisaalta masu alkanut vaivaamaan enemmän, joten myös itkuisuus on taas hetkeksi lisääntynyt. Toivottavasti pian helpottaa ja öisin saataisiin hieman enemmän nukuttua.


Vaikka eihän me nytkään olla hereillä kuin muutaman kerran yössä, mutta nyt parina yönä tyttö on syömisen jälkeen ollut itkuinen eikä ole nukahtanut niin helposti uudelleen. Pisimmät unipätkät ovat olleet noin neljä tuntia parin viikon ajan, sekä päivällä että yöllä. 


Ollaan tällä viikolla oltu pariin otteeseen seurakunnan perhekerhossa, joka on ollut ulkona. Ensimmäisellä kerralla tyttö nukkui koko ajan kantoliinassa ja toisella vaunuissa. "Tädit" ovat ihmetelleet, miten hän voi nukkua niin hyvin kun on meteliä ympärillä. Siihen voi vain todeta, että kotona siihen joutuu tottumaan, jos haluaa päivällä nukkua. :D


Vauva-arki sujuu siis täällä melko hyvin. Huomaan, että neiti kaipaa jo vähän enemmän seuraa päivisin, joka taas aiheuttaa sitä että enemmän asioita jää tekemättä tai puolitiehen. Lattialla kun ei viihdytä kauan ja sitterikin alkaa usein kyllästyttää ennen kuin ehdin viikata pyykit/täyttää tiskikoneen/laittaa ruoan/syödä...

Mutta silloin pitää vain tekeillä ollut asia keskeyttää, ottaa tyttö syliin ja päästää niitä kummallisia ääniä. Sitten usein jo hymyilyttää. :)

4 kommenttia:

  1. Suloinen <3 kyllä nuo palikat ovatkin ihanat :) leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Iloinen ja pirteä tyttö,hyvät kuvat. Mukavaa ja touhukasta kesää! t: Charlibackasta.

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)