perjantai 22. huhtikuuta 2016

Saaga 1v!

Olen nyt vuoden vanha!
Saaga täytti siis vuoden kuudes päivä tätä kuuta. Meillä asuu nyt todella mahtava pikkuinen neiti, jolla on vahva oma tahto jo nyt. :) Aivan ihana persoona, joka haluaa antaa pusun vaikka kesken kauppareissun. Tykkää tosi paljon veljistänsä ja haluaisi olla kovasti menossa jo mukana.


Kävelemään Saaga oppi pääsiäisenä eli hieman alle vuoden ikäisenä. Nyt mennäänkin jo kovaa ja yritetään juosta. Kovasti myös tasajalkaa koitetaan hypätä, mutta siitä päädytään useimmin pepulleen. :)


Sanoja tulee vielä aika vähän. Äiti, mamma, pappa ja au (kun sattuu), kuuluvat sanavarastoon. Ensi vuoden aikana onkin ihana seurata, kuinka kieli kehittyy. Kunhan nyt Saaga jaksaisi hieman paremmin keskittyä kirjoihin, niin olisi kiva lukea hänelle enemmän. Ja iltalauluja olisi kiva laulaa, mutta Saaga onkin ainoa meidän lapsista, jota ei laulut innosta.


Hampaita on edelleenkin kuusi, mutta uskon että ylhäälle olisi nyt tulossa kakkoset. Vielä ei näy mitään, mutta käytöksestä voisin päätellä että näitäkin tehdään yhtä hartaasti kuin yläykkösiä.

Ensimmäistä kertaa imetys jatkuu yli vuoden. Saaga ei edelleenkään juo paljon pullosta eikä mukistakaan mene hirveästi muuta kuin vettä. Tavallinen maito ei vatsallekaan vielä sovi, joten korvikkeella mennään.

Muuten Saaga on siirtynyt syömään meidän kanssamme samaa ruokaa. Tänään illan ruoalla oli klubileipiä, josta Saaga söi paahdettua leipää, kalkkunaa, kurkkua, tomaattia ja hieman majoneesia. Tykkäsi kovasti. :)


Tällainen ihana neiti meillä nyt on. Odotan innolla seuraavaa vuotta hänen kanssaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)