keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Uusia tuulia

Hyvää uutta vuotta!

Ensinnäkin pahoittelen kovasti, että blogi on jäänyt tuuliajolle viime kesän jälkeen. Paljon olisi ollut kirjoittamista, mutta jotenkin se on vaan jäänyt kaiken muun jalkoihin. 

Viime syksynä päätin, että haen opiskelemaan. Nyt on vaan sen aika. Hain kauan haaveilemaani koulutukseen eli kirjasto- ja tietopalvelualalle Seinäjoelle. Kävin marraskuun lopussa pääsykokeissa ja ihme kyllä pääsin sisään, vaikka hakijoita oli yli sata. 
Koulutus on monimuotokoulutusta ja ensimmäiset etäpäivät olivat viime viikolla. Tällä viikolla olen yrittänyt saada kokonaiskuvaa siitä mitä kaikkea ensimmäiset kurssit pitävät sisällään. Tänään olen vihdoin saanut kaksi pientä tehtävää valmiiksi, mutta isommat saa jäädä odottamaan huomista.

Meillä ollaan sairastettu nyt viikon verran ja se yhdistettyinä opiskelun aloitusstressiin, niin en ole nukkunut kunnolla viikkoon. Joten nyt kun koko muu talo jo nukkuu, niin yritän itsekin mennä sänkyyn. Saaga tosin yskii todella pahasti, joten luultavammin tänäkään yönä ei vielä nukuta. 

Toivottavasti saan tästä nyt taas inspiraatiota kirjoittaa blogia, koska olisi hauska jakaa teidän kanssanne millaista on opiskella, tehdä töitä ja olla vielä kotiäitinä samaan aikaan. Aika haastavaa on arjen pyörittäminen, mutta etsitään yhdessä perheenä niitä hauskoja hetkiä. Kuten esimerkiksi tänään kun pojat laskivat lähipuistossa mäkeä suksilla. :)

Kiva kun pistäytyit, toivottavasti löydätte tänne takaisin, mikäli saan taas juttua itsestäni irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)