maanantai 18. heinäkuuta 2016

Johannes 4 vuotta!


Kun lapsilla on syntymäpäivä, niin sitä miettii usein ajan kulua. Onko siitä jo noin kauan? Milloin pienestä vauvasta on tullut noin iso. Tai onko siitä oikeasti noin vähän aikaa? Tuntuu, että hän on ollut elämässämme jo kauan. Oliko aikaa olemassakaan, jolloin en tuntenut häntä? Vaikka lapset ovat olleet meillä niin vähän aikaa, he ovat vaikuttaneet kaikkeen niin kokonaisvaltaisesti, että aika ennen heitä tuntuu todella kaukaiselta historialta.

Johannes täytti viikonloppuna neljä vuotta. Meidän keskimmäinen, iloinen poika. Hänen lempivärinsä on tällä hetkellä keltainen, tykkää marjoista ja rakastaa olla ulkona.

Pieniä asioita, joilla on suuri merkitys. Luonteeltaan hän on sosiaalista veljeänsä ujompi, mutta kunhan tutuiksi tulee, on hän yhtä vilkas. Hieman ilkikurinen hän on, tekee pieniä temppuja välillä, mutta ei tarkoita pahaa. Yrittää niillä saada huomiota, kun perheessä on kaksi muutakin huomion kerjääjää. :)

Syksyllä Johannes menee toista vuotta kerhoon ja vuoden päästä alkaa sitten kielikylpy, jota käydään sitten koko peruskoulun ajan. Odottaa jo innolla sinne pääsyä, mutta on kyllä viihtynyt myös kerhossa. Itse yritän vielä pääsääntöisesti olla kotona siihen asti, mutta katsotaan miten asiat keväällä etenevät. :)

Nyt lapset ovat nukkuneet jo hyvän aikaa ja minä vaan selailen valokuvia koneelta. Ehkä olisi parempi mennä nukkumaan, jotta jaksaa aamulla nousta heidän kanssaan samaan aikaan ylös. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)