lauantai 16. heinäkuuta 2016

Angry Birds - juhlat

Meillä on tänään juhlittu Johanneksen 4v syntymäpäivää. Synttärisankari valitsi teemaksi Angry Birdsin, saman joka Luukaksella oli kaksi vuotta sitten. Onneksi kaapeista löytyi vielä sopivia koristeita. :)

Tässä jutussa ei hirveästi mitään reseptejä ole, mutta ehkä jotain ideoita. ;)


Tarjolle laitoimme aluksi hieman suolaista samalla kun grillaisimme makkaraa. Kulhoon asetellut suolatikut minivaahtokarkkien kanssa muistutti hieman linnunpesää munineen.


Kasvispuolella meillä oli "possun kärsiä" eli kurkkuja, joista oli pillillä painettu läpi sieraimet. Keltaiset kirsikkatomaatit oli tietenkin Chuckeja ja punaiset Red - lintuja. Näiden kanssa meillä oli dippikastiketta.

Lisäksi meillä oli suolakeksejä ja tuorejuustoja.


Makeita herkkuja oli sitten keksien lisäksi muffinsseja. Tein samalla ohjeella kuin Saagan synttäreille: Maidottomat muffinssit

Ainoastaan kuorrute tässä kyllä sisältää maitoa, nimittäin se on kermaa, johon on sulatettu Omar - karkkeja. (1 dl kermaa, noin 30 Omar - karkkia.)


Itse kakku näytti sitten tältä. Tässä on pohjana kaksi pellillistä ihan tavallista sokerikakkupohjaa.(Sama pohja kuin tässä: Lego - kakku ) Täytteenä on suklaamoussea ja tummaa suklaata pieninä paloina. Päällä on tomusokerikuorrutus, joka on värjätty vihreäksi. Sivuilla on kermavaahtoa, johon on sekoitettu suklaamoussen jämät. Koristeena käytin vohvelikeksejä ja poikien leluja.


Ja tässä synttärisankari. Niin iso poika jo. :)

Kiitos vieraille käynnistä, huomenna jatketaan vielä juhlimista siskon perheen kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)