sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Viilennystä iltapäivään


Nyt kun lämpötila on hieman lähtenyt laskuun, eikä säätiedotus enää lupailekaan helteitä, on kiva katsoa näitä kuvia, joita otin lapsista eräänä lämpöisenä iltapäivänä.

Laitettiin välipalaksi vesimelonia ja hieman juhannuksesta jäänyttä punaista limsaa. Tällaisia kivoja kuvia lapsista sain. :)


Johannes
Luukas
Saaga
Limpparipulloiksi päätyi vanhat lasiset limsapullot. Harmi vain, että vain yksi pulloista oli tarpeeksi pieni, että pillillä pystyi kunnolla juomaan siitä. Olisi pitänyt olla pidemmät pillit. :D
Yritän tutustua kameraani vielä paremmin ja harjoittelen ottamaan kuvia varsinkin ihmisistä. Valokuvissa kiehtoo juuri tuon hetken ainutlaatuisuus. Ihmiset muuttuvat joka päivä. Varsinkin lapset tässä iässä. Jokainen hetki on arvokas ja valokuva muistuttaa siitä, kuinka nopeasti aika kulkee eteenpäin.

Eilen olimme serkkuni häissä. Sielläkin otin valokuvia. Näissä kuvissa minua ihastutti se, että sain sen tietyn tunteen tallennettua kuvaan. Sen katseen ja pienen hymyn. :) Tässä kuussa saan kuvattavaksi pienen pojan ja odotan sitäkin innolla. Jotain tällaista sitä on odottanut piristämään arkea, sellaista vähän isompaa inspiraatiota. :)

Ihanaa viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)