maanantai 7. huhtikuuta 2014

Aktiivinen viikko

Maanantai 31.3.2014
(90/365)
Kaikki muut menivät nukkumaan ennen minua. Joten eikun sohvalle viltin alle ja kirja käteen. Ei ollut paljon jäljellä, joten tuli luettua se loppuun. Vuoden kahdeksas kirja oli taas sitten Charlaine Harrisin tuotantoa, tällä kertaa kirja nimeltä Veren muisti. Nyt onkin sitten sarjan seuraava osa lukuvuorossa. (Nimittäin taas kaikki nukkuu ennen mua...)

Tiistai 1.4.2014
(91/365)
Mun on alkanut hirveästi tehdä mieli iltaisin jäätelöä. Tai oikeastaan muulloinkin. Kesä lähestyy ja tulee kaikkia uusia herkkujäätelöitä tarjolle. Ilmeisesti myös kaikkien aikojen lempparijätskini, Solero Exotic, tulee takaisin myyntiin. (Sisältää n. 100 kcal, eli on kevyt vaihtoehto!) Tiistai-illan herkkuun kuului olennaisena osana kuitenkin granaattiomenan siemenet, joille jäätelö antoi sitten hyvän vastapainon. :)

Keskiviikko 2.4.2014
(92/365)
Niin kuin muinakin päivinä tällä viikolla, tajusin kun lapset olivat nukkumassa, että en ollut ottanut päivän kuvaa. Ja oli vaikka kuinka paljon kotihommia tehtävänä! No kun olin sitten laittanut kuivausrummun ajastuksella yöksi päälle, niin tuli sitten siitä napattua kuva. Iltarutiineihin kuuluu nyt vielä yhden koneellisen pyykkiä (pikaohjelmalla, jos eivät ole kovin likaisia) peseminen kello 22, koska yösähkö menee silloin päälle. Ja sen jälkeen vielä heitän ne kuivausrumpuun päivällä pesemieni seuraksi ja aamulla on sitten kuivat pyykit.

Toukokuussa saa varmaan sitten unohtaa kuivausrummun kesäksi ja laittaa pyykit ulos kuivumaan. Silloin öisin yleensä pyörii yksi koneellinen pyykkiä.  :)

Torstai 3.4.2014
(93/365)
Torstaina olin vaihteen vuoksi asiakkaideni kanssa pururadalla. Ensimmäiseksi tein kävelylenkin ja sen jälkeen toisen asiakkaan kanssa intervallilenkin kävellen/hölkäten. Tästä mäestä meidän pururatamme alkaa. 1,7 km on kierros, sisältäen ihan kivasti mäkiäkin. :)

Perjantai 4.4.2014
(94/365)
Perjantai-iltaa vietettiin uusien ystävien kanssa Pörkenäsin luontopolulla. Grillattiin makkaraa ja juotiin kaakaota. Luonto on todella rentouttava paikka ja jostain syystä nyt oli erityisen hyvä fiilis. Joskus sitä tutustuu uusiin ihmisiin, joiden kanssa on vaan niin helppo olla. :)

Lauantai 5.4.2014
(95/365)
Vietin messuilla koko viikonlopun. ActivExpo oli koko perheen tapahtuma, jossa oli esillä kaikkea vapaa-aikaan liittyvää. Meidän sali oli siellä esittelemässä toimintaa ja kilpailuttamassa ihmisiä uudella hiihtolaitteella. Trorax trainer on tuon laitteen nimi ja täältä löydät siitä lisätietoa: Thorax trainer Messujen jälkeen laite siirtyi koekäyttöön salillemme.

Sunnuntai 6.4.2014
(96/365)
Kun Mika hoitaa lapsia, niin hänellä on aina niin hyviä ideoita. Itse kangistun usein samoihin kaavoihin, enkä keksi mitään uutta ja jännää. Kun tulin messuilta kotiin, niin olohuoneeseemme oli pystytetty teltta. Sieltä oli kiva katsella piirrettyjä ja olivatpa jopa nukkuneet siellä päiväunet!

----

Siinä viime viikko siis. Ei mitään uutta auringon alla, jos näin voisi sanoa. :) Pistän tarkempia pohdintoja seuraavaan juttuun, jonka pitäisi valmistua ihan juuri, jos en nukahda tähän koneelle. ;)

2 kommenttia:

  1. Mahtava tuo teltta olohuoneessa, hyvä meininki! :D t. Toinen niistä uusista ystävistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olishan se ollut kiva vaikka itsekin nukkua siellä... ;)

      Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)