sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Palasia meidän viikosta

Tämä viikko ollaan oltu lähes koko ajan menossa. Luukas kyseli eilen, että eikö me voitaisi vaan olla... :D On ollut töitä ja huvia, mutta nyt ollaan pysytty aika terveinä, mikä on todella positiivista! 

Pidemmittä puheitta suoraan viikon kuviin!

Maanantai 24.3.2014
(83/365)
Maanantaina isäni veli olisi täyttänyt 70 vuotta, joten käytiin viemässä hänen haudalleen synttäriruusuja kynttilän kera.

Tiistai 25.3.2014
(84/365)
Lapset tykkäävät leikkiä jääkaappimagneeteilla, enkä mä hirveän mielelläni noita tavallisia magneetteja halua niille antaa. Kaupasta löytyi tuollaiset Muumi - magneettinuket. Ajattelin, että näiden avulla esim. ruoanlaitto sujuisi helpommin, mutta eipä ne kauan jaksaneet kiinnostaa. :D Mutta olkoon nyt tuolla ovessa, ehkä niillä on sitten kiva leikkiä jossain vaiheessa. :)

Keskiviikko 26.3.2014
(85/365)
Jokailtainen juoma syntyy vedestä ja parista teelusikallisesta tätä jauhetta. Magnesiumista on tulossa juttua Wellness lifestyle - blogin puolelle piakkoin!

Torstai 27.3.2014
(86/365)
Torstain aamupala näytti tältä. Meiltä oli jäänyt salaattia yli, joten siitä sai vähän rouskuvaa leivän päälle. Salaatissa oli tomaattia, jääsalaattia, kurkkua, porkkanaa ja kukkakaalia. Oikein hyvä yhdistelmä!

Perjantai 28.3.2014
(87/365)
Perjantaita vietettiin poikien mummun kera Kokkolan Touhutalossa. Pari tuntia meni nopeasti ja pojat olisivat halunneet vielä jäädä leikkimään. Mutta sen jälkeen väsy iski, kun mentiin serkkuni lounasruokapaikkaan syömään. Sen jälkeinen kauppareissu olikin sitten todella väsynyttä touhua. Mutta hauskaa oli! Molemmat pojat muuten tykkäsivät eniten tuosta puhallintötsästä, jonne sai laittaa palloja ja ne lensi sieltä sitten ilmaan. :)

Lauantai 29.3.2014
(88/365)
Lauantaina oli aivan ihana ilma! Kävin vetämässä iltapäivällä ensin Flow - tunnin ja sen jälkeen kävin vielä uuden ystävän kanssa kävelyllä lapset mukana rattaissa. Kun aurinko jo alkoi laskea, lähdettiin vielä Mikan ja poikien kanssa kalasatamaan ajelulle. Mika sitten nappasi musta tämän päivän kuvan. :)

Sunnuntai 30.3.2014
(89/365)
Kuten viime viikonloppuna, me kävimme tänäänkin luontopolulla ulkoilemassa. Pojat tykkäävät olla ulkona (Johannes varsinkin tykkää leikkiä vesi/mutalammikoissa). Käveltiin pieni lenkki, logattiin pari kätköä siinä samalla ja syötiin eväitä. Aika täydellinen sunnuntai. :)

Miten teidän viikko meni? Entäs mitä suunnitelmia ensi viikolle?

2 kommenttia:

 1. Mä toivon, että tällä viikolla pääsisi perusarkeen kiinni, olen nimittäin ensin hoitanut likkoja ja sitten sairastanut itse ja liikuntaan tullut liian pitkä tauko :( Tosin, pakkolepo kropalle ei ehkä tullut huonoon väliin, väsynyt kun kroppa oli.

  Ihana kun tulee kevät ja valoisuus tuo kyllä lisäenergiaa :)

  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee vähän myöhässä nämä vastaukset, mutta jostain syystä en saa näistä enää ilmoituksia kännykkään.

   Mutta mukavaa tätä viikkoa ja toivottavasti oli on parempi!

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)