maanantai 24. maaliskuuta 2014

Samaa rataa

Mukavaa viikonalkua!

Sama meno vaan jatkuu näiden päivitysten suhteen. Ei ole yksinkertaisesti aikaa avata konetta ja alkaa päivittää blogia. Mutta en tämän suvantovaiheen takia halua kuitenkaan täysin kuopata blogia, koska siitä on niin paljon ollut aiemminkin iloa. Joten pidän teitä sitten ajantasalla näiden viikkopäivitysten muodossa. :)

Maanantai 17.3.2014
(75/365)
Maanantaina käytiin siskoni luona Vaasassa. Isä sai olkapääleikkauksen jäljiltä tyynyn pois kädestä ja nyt alkaa sitten kuntoutus. Pojat olivat mukana tietenkin ja tässä Johannes pääsi kuvaan tätinsä kanssa. :)

Tiistai 18.3.2014
(76/365)
Vuoden seitsemäs kirja oli Loppusoitto, joka on Becca Fitzpatrickin kirjoittaman Langennut enkeli - sarjan viimeinen osa. Kirjassa Noran ja Patchin rakkaustarina saa päätöksen, joka mielestäni oli oikein hyvä. Olen muutenkin pitänyt sarjasta, vaikkakin päähenkilöt tuntuivat jäävän hieman etäisiksi kirjoja luettaessa. Jos nuorten fantasia kiinnostaa, niin suosittelen!

Keskiviikko 19.3.2014
(77/365)
Keskiviikkona oli Kämppä ilta. Mun on pitänyt kirjoittaa tästä vähän enemmänkin, mutta näin lyhyesti voisin kertoa jotain. :) "Jeppis mammat" - Facebook - ryhmä on minun perustamani ja sitä kautta olen löytänyt useita mukavia tuttavuuksia. Tapaamisia vain on hieman hankala järjestää, koska kaikilla on lapsia ja omat menonsa. Kun seurakunnalta soitettiin ja tarjottiin meille heidän tilojansa mammatapaamisia varten, niin ehdottomasti otin avaimen vastaan! Nyt meitä on kiva joukko äitejä, jotka tapaavat parin viikon välein ilman lapsia rennosti kahvitellen. :) Miksi tätä ei keksitty jo aiemmin?

Torstai 20.3.2014
(78/365)
Torstaisin mulla on viikon toinen vakitunti, joka on pienryhmätunti "vanhoille" opettajilleni. Meillä vaihtelee joka viikko se, mitä tehdään. Nyt mulla oli ohjelmassa ensin spinning 30 min., jonka jälkeen pump 30 min. Sen jälkeen vedin vielä eräälle miesryhmälle Flow - tuntini. Mukava treenipäivä. :)

21.3.2014
(79/365)
Perjantai-iltana pojat kaipailivat tekemistä. Printtasin pari leikkialustaa netistä ja liimasin ne pahville. Siinä jaksoivat sitten ehkä vartin leikkiä eläimillä. :D

Täältä löydät nuo leikkialustat, jos haluat itse tulostaa lapsille ne: Printable Imaginative Playmats

Lauantai 22.3.2014
(80/365)
Lauantaina oli aivan upea ilma! Pakattiin poikien kanssa eväät mukaan ja lähdettiin metsään pienelle retkelle. Käytiin hakemassa mun äitini mukaan myös. Aurinko lämmitti todella mukavasti ja syötiin välipalaa ulkona. Mikähän siinä on, että ruoka maistuu ulkona aina paremmalta? :)

Sunnuntai 23.3.2014
(81/365)
Sunnuntaina lähdettiin sitten ulkoilemaan koko perhe. Läheiselle luontopolulle on ilmestynyt hurjasti Premium käyttäjille tarkoitettuja geokätköjä. Lähdettiin kiertämään eräs järvi ja etsittiin siitä ympäriltä kaikki geokätköt. Pojat tykkäsivät kun saivat juosta polkuja ilman, että koko ajan tarvitsee varoitella muusta liikenteestä. :) Luntakin piisasi jossain kohdissa ihan kunnolla.

Tällä viikolla mulla on monta PT - asiakasta, kampaaja ja yksi Kokkolan reissu. Toivottavasti tulee kivoja kuvia, niin mulla on ainakin jotain blogattavaa viikonloppuna! :D (Tosiasiassa pitäisi ryhdistäytyä kyllä kirjoittamisen suhteen, on vähän sellainen "tyhjä paperi" - fiilis, etten oikein pääse käsiksi mihinkään aiheeseen...)

Ihanaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Ihania nämä viikkopäivityksetkin ovat :) Joskus sitä vaan ehtii vähemmän kirjoittaan. Sun kuvat on myös niin mukavia ja monipuolisia.
  Olen palaillut Suomeen ja myös paljon kaikenlaista hommaa riittää :)
  Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän lohduttaa, kun tuntuu oikeasti ettei vaan ehdi avata konetta! Tarvitsisin jonkun kännykän, jolla pystyisi kätevästi laittaa kuvat ja kirjoittaa tekstit... :)

   Vastailen sulle kyllä sähköpostiinkin, kunhan tässä ehdin. :)

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)