maanantai 3. maaliskuuta 2014

Terveisiä sairastuvalta!

Pojat ja minä ollaan taas kipeinä. Kolmas kerta sitten joulun. :( Viime viikon keskiviikkona Luukas alkoi yskiä ja siitä sitten edettiin Johannekseen ja lopulta myös muhun. Lämpöä on ollut kaikilla ja jos omaa oloa miettii, niin en yhtään ihmettele että pojat huutaa yöllä. 

Huomiselta siirsin vielä työhommat pois ja toivoisin, että keskiviikkona oltaisiin kunnossa. Silloin olisi Luukaksella kerho ja itsellä olisi "Äidit kämpällä" - ilta, josta ajattelin myöhemmin kirjoitella lisää. :)

Mutta nyt sitten viime viikon kuviin, jotka on jäänyt päivittämättä. Kone kun ei ole ollut auki keskiviikon jälkeen...

Maanantai 24.2.2014
055/365
Eipä tällä hetkellä kulu päivääkään, ettei joku puhuisi säästä. Sen verran ihmeellinen talvi on ollut. Ei tullut niitä lumikenkäilykelejä, joista alkutalvesta haaveilin. Pitihän se sitten kuvaan ikuistaa, seitsemän astetta lämmintä helmikuussa. Tuntui aivan huhtikuulta ja oli aika keväinen olo.

Tiistai 25.2.2014
056/365
Edelliseen kuvaan jatkoa sitten tältä meidän kotikadun näkymällä. Eipä ole paljon lunta missään...

Keskiviikko 26.2.2014
057/365
Keskiviikkona syötiin tulista chorizo - makkarakeittoa. Resepti on tulossa myös tänne blogin puolelle, kunhan saan hetken olla yksin koneella. (Nytkin kaksi seuralaista painelemassa näppäimiä...)

Torstai 27.2.2014
(058/365)
Otin kirjahyllystä lukuun Charlaine Harrisin Sookie Stackhouse - sarjan kahdeksannen osan Veren sitomat. Olin ostanut sen vuoden 2012 kesälomareissulla ja se oli jäänyt kesken. Nyt sain sen sitten luettua uudelleen alusta loppuun. En kyllä ihmettele, että olin jättänyt sen kesken. Taitaa olla tylsin kirja koko sarjassa tähän mennessä. Kirjastosta minulla on nyt lainassa sitten kaksi seuraavaa osaa. :)

Perjantai 28.2.2014
(059/365)
Mika aloitti tällä viikolla remppaamaan meidän eteistä, joten mun tehtävä oli pitää pojat kaukana maaleista ja tapeteista... Yritys hyvä kymmenen, koska edes maja ei kiinnostanut kauaa, kun oli paljon jännempää tarjolla. :)

Lauantai 1.3.2014
(060/365)
Iltasanomissa varoitettiin heikoista jäistä. Ajateltiin käydä sitten hieman ajelulla meren rannalla ja katsoa mikä jäätilanne oikeasti on. Fäbodassa näytti sitten tältä. Edes rannassa ei ole jäätä, joten voin sanoa ihan rehellisesti, että jäälle ei ole kyllä menemistä. :D

Sunnuntai 2.3.2014
(061/265)
Sunnuntaina ei oikein ollut laskiaisilma, mutta jotain perinteitä noudatettiin kuitenkin ja käytiin hernekeitolla Mikan äidin luona. Johannes tykkäsi ja lautanen kyllä tyhjeni. Täältä löydät tuohon hernekeittoon reseptin: Pikkuunen: Fammun hernekeitto

Jos nyt tämä flunssa olisi viimeinen tälle keväälle, niin jaksaisikin vähän enemmän kirjoittaa ja olla koneelle. Muuten illat kyllä menee ihan sumussa... 

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)