sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Herkkupainotteiset viikonloppukuvat

Täällä mä taas hieman ihmettelen, mihin se viikonloppu oikein katosi? Aina se tuntuu menevän yhtä nopeasti, oli sitten vapaalla tai töissä. Tänä viikonloppuna tuli nyt hieman kumpaakin.

Perjantaina oltiin ihan vapaalla ja iltapäivän lätkämatsin aikana tekaistiin poikien kanssa muffinsseja. (Eihän sitä Suomi-Ruotsi matsia uskaltanut katsoa...) Tällä kertaa oikaistiin oikein kunnolla reseptin suhteen kun käytettiin valmista jauhoseosta muffinsseihin ja valmista sokeriseosta tuohon kuorrutteeseen. Mutta aivan loistavan makuisia olivat!

21.02.2014 (52/365)
Suklaa-appelsiinimuffinsseja
Lauantaina tein osan päivää töitä ja osan aikaa olin vapaalla. Iltapäivällä mentiin koko perhe salille, jossa sitten Mikan kanssa treenattiin ja katsottiin pronssiottelusta kaksi ekaa erää. Tai minä lähdin toisen erän lopulla hakemaan kisastudioon vanhempieni luokse pizzaa.

Ollaan syöty aika vähän tänä vuonna "roskaruokaa", mutta nyt oli tälle kyllä tarve. Ja kivahan sitä kisastudiota oli pitää kun Suomi voitti pronssia!

22.02.2014 (53/365)
Kotipizza x4
Tänään on sitten ollut ihan todellinen kotipäivä. Johanneksen mentyä päiväunille Mika ja Luukas lähtivät ulos pulkkamäkeen ja sain siivottua pitkästä aikaa. Ja kun Johannes heräsi, meni hän heidän kanssaan vielä hetkeksi ulos touhuamaan (eli syömään lunta ja hiekkaa). Sainpahan ottaa pojan sisälle pesulle aika pian.

23.02.2014 (54/365)
Iltapäivällä katsottiin sivusilmällä lätkää, pelattiin ja leikittiin angry birdsiä ja leivottiin leipää. Illalla sisko, siskontyttö ja vanhempani tulivat kylään. Saivat sitten lämmintä leipää iltapalaksi. Aina se on ihanaa saada ruokapöydän ympärille ihmisiä. Siitä mä nautin. :)

Kaikki kuvat liittyivät nyt viikonlopulta ruokaan. Tulikohan sitä tehtyä mitään muuta kuin syötyä? :) Tuli aikamoinen herkkuviikonloppu, mutta välillä pitää olla tällaisiakin.

Toivottavasti tekin nautitte viikonlopustanne ja saitte uutta energiaa ensi viikkoon!

4 kommenttia:

 1. Mä siivosin torstaina tyttöjen kanssa, yllätettiin mies...hän kun luuli tulevansa töistä siivoamaan :) Pyysin tuomaan kotipitsaa ja jätskiä, me tytöt oltiin se ansaittu siivousurakasta :) Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Mä en oo varmaan koskaan tainnut syödä kotipizzan pizzaa :/

  VastaaPoista
 3. Kotipizzan pizzat on kyllä parhaita :)
  Täällä viikko käynnistyi paastolla kun vloppu
  meni herkutellessa. Jospa se auttaa tähän ähkyyn...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Mulle ei jostain syystä ole tullut näkyviin ilmoitukset uusista kommenteista, niin on jäänyt vastaamatta. :/

  VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)