tiistai 11. helmikuuta 2014

Mehujehu-purkkien muodonmuutos

Esittelin viime vuoden puolella näitä mehupurkkikoteloita, jotka ovat osoittautuneet erittäin käteviksi. Meillä on ne käytössä lähes viikoittain, Luukaksella on omansa kerhossa mukana. Kerhossa onkin kehuttu, kuinka upea keksintö tämä on. 

Nyt vaan sitten on jostain syystä purkkien edessä oleva kuva alkanut mennä huonoksi. Kuva lähti ihan vain sormella pyyhkäisemällä. Mitään kovakouraisempaa pesua ei voinut edes ajatella. 

Tältä ne näytti ennen.
Pesin purkit hyvin ja jo siinä lähti kuvista suurin osa pois. Lisäsin tehoa kynsilakanpoistoaineella ja taikasienellä. Niiden jäljiltä purkeissa näkyy edelleen haamukuva, mutta vain jos oikein tarkkaa katselee. Putsatut purkit saivat nyt aluksi aika minimaalisen koristelun, kun näpyttelin Dymolla poikien nimet niihin.

Jälkeen.
Lupasin Luukakselle, että kun löydän kadoksissa olevat Angry birds - tarrat, niin saa niitä laittaa ainakin omaansa lisäksi. Itseäni ne kyllä miellyttäisi juuri näin. :)

Ainoa miinuspuoli näissä on, että kun jotkut purkit ovat erimuotoisia (esim. Lidlin), niin ne ei näihin sovi. Mutta onpa sitten tullut ostettua vaan näitä tavallisen mallisia mehupurkkeja. Myös kaakao- ja maitopurkit sopii näihin ja automatkoilla on ollut erittäin käteviä!

Itsehän tilasin nämä heti kun ilmestyivät, jolloin tarjolla oli vain näitä kuvallisia versioita. Silloin tilasin kolme: äidilleni yhden ja kotiin kaksi. Nyt olisi aika tilata kolme lisää, että saan äidille toisen (poikien ei tarvitsisi tapella) ja pari sitten meille, että saan pitää yhdet autossa.

Nyt niitä on sitten useampaakin eri väriä, ilman kuvaa. Joten iski valinnan vaikeus... Mutta, jos sinulla ei ole vielä omaa, niin käy kurkkaamassa valikoima täältä: Mehujehu

Suosittelen! (Eikä tämä ole mikään maksettu mainos.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)