sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Viikko paketissa

Taas olisi reilusti kuvia päivitettävänä. Viikot menee ihmeen nopeasti, mutta olen onnistunut silti ottamaan joka päivä jonkunlaisen valokuvan. 

Aloitetaan viime viikon kuvilla:

31.01.2014 (31/365)
Vähälumisuuden hyvänä puolena on, että takapihalla voi keinua. :)
Johannes tykkää ihan hirveästi olla ulkona. Usein se laittaa sisällä kengät jalkaan ja pyytää hyllystä "pipua". Ja sit kun mennään ulos, niin sitä ei meinaa saada sisälle ollekaan, vaikka vaatteet olisivat litimärät. Luukas taas palelee helpommin ja pyytää päästä sisään herkemmin. Mutta viihtyy se silti ulkonakin, kunhan vain sille keksii tekemistä. Mitenhän saisin itseni pitämään tuosta loskalumessa ulkoilusta enemmän? :)

02.02.2014 (33/365)
Johannekselta lähti sen enkelikiharat ja poika näkee taas eteensä.
Viime sunnuntaina leikkasin sitten viimein Johanneksen kiharat pois. Vähän haikea fiilis oli, kun siitä tuli ihan ison pojan näköinen. :) Mutta täytyi taas todeta, että kyllä se vaan on hankalaa! Siis hiusten leikkaaminen. Pojan pää pyörii kuin väkkärä, eikä millään saisi tulla saksilla lähellekään. Mutta kyllä se nyt aika hyvin onnistui, jos itse saa sanoa.


Sitten tämän viikon kuviin:

03.02.2014 (34/365)
Luukaksen huone
Luukaksen huone on yleensä aika kaoottinen paikka. (Kuvassa se on juuri siivottu.) Se on kahden pojan leikkihuone, mutta vain yhden pojan makuuhuone. Ei se ole auttanut, vaikka olen osan leluista siirtänyt Johanneksen huoneeseen. Kaikki mielenkiintoiset lelut ovat Luukaksen huoneessa tietenkin. Ehkä sitten jossain vaiheessa pojat saisi siirrettyä nukkumaan samaan huoneeseen, niin tämä voisi jäädä leikkihuoneeksi. :)

04.02.2014 (35/365)
Kävin viemässä isän leikkaukseen.
Tiistaina kävin Vaasassa viemässä isän olkapääleikkaukseen. Ärsyttävää taas kerran huomata, kuinka toheloita tyyppejä täällä terveyskeskuksessa/sairaalassa on. Jo toinen kerta vuoden sisään saa käydä niiden virheitä korjaamassa Vaasassa. :/

05.02.2014 (36/365)
Iltavuoroon ruokaa mukaan.
Keskiviikkona mulla oli pitkästä aikaa iltavuoro. Ihan siis kello kolmesta kymmeneen asti. Pakkasin mukaan evääksi kanasalaattia, jota jäi lounaalta. Lisäksi sitten mustikkakeittoa. :) Mä tykkään tehdä eväitä töihin. On kiva suunnitella ruoat etukäteen ja kun töihin ei ota mukaan mitään ylimääräistä (mitä kaapista löytyykään...), niin tulee syötyä vähän järkevämmin.

06.02.2014 (37/365)
Tätä luen nyt.
Kirjoista voisin kirjoittaa kokonaisen päivityksen. Ja aionkin, kunhan saan tämän tylsän kirjan luettua. Ei vaan iske, eikä todellakaan tempaa mukaansa, niin kuin takakannessa luvataan. No, onneksi joku muu on varannut tämän minun jälkeeni kirjastosta, niin en voi vitkutella lukemisen kanssa. Sen verran mielenkiintoinen aihe, että haluan kuitenkin saada selville mitä siinä tapahtuu, vaikka itse teksti on todella raskasta luettavaa.

08.02.2014 (39/365)
Lumiukkokeli!
Perjantaina leivottiin leipää, josta olikin jo kuva tuolla aikaisemmin. Lauantaina sitten oli oikein lumiukkokeli. Satoi oikein kunnolla märkää lunta, joten Mika ja pojat tekivät sitten kaksi lumiukkoa. Harmi vain, että plussakeli jatkui ja aamulla kun herättiin, niin isompi lumiukko oli murskannut pienemmän alleen. :( Mutta iloa riitti ainakin joksikin aikaa. :)

09.02.2014 (40/365)
Iltalenkille musiikkia.
Tänään sitten... Aika tavallinen sunnuntai, ilman mitään ihmeempää tekemistä. Ulkona on märkää loskalunta ja sataa vettä. Kun sain pojat nukkumaan, pistin saunan päälle ja lähdin käymään kävellen kaupassa. Onneksi tuo Siwa on kauan auki. :) Reppu selkää, heijastinliivi päälle ja musiikkia soimaan. Testasin uutta ilmaista Spotify-solvellusta, joka olikin ihan jees. Workout-soittolistat oli ihan kivoja ja sieltä löytyi omat listansa aina HIIT-treenille kuin kävelylle, juoksulle tai joogalle.

Ensi viikolla tulee sitten oltua aika paljon töissä. Iltavuoroja (osittaisia ja pari kokonaista vuoroa) on tiedossa aina tiistaista lauantaihin. Mutta muuten ei mitään ihmeellistä (taaskaan). Huomenna voi olla, että tulee kotipäivä, katsoen nyt vähän tuleeko Luukakselle flunssa päälle vai ei. Kerho jää silloin välistä, mutta pitää sitten keksiä jotain kivaa täällä kotona. :)

Oikein hyvää viikonalkua teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)