torstai 20. helmikuuta 2014

Kootusti kuvia

Väsyttää. Oon nyt tässä parin viikon aikana tehnyt ajallisesti enemmän töitä kuin pitkiin aikoihin. Tai näin paljon en ole tehnyt töitä, kun molemmat lapset olleet kotona. En valita, on kiva olla salilla, mutta sopeutuminen hoitojärjestelyihin ja siihen että kotihommatkin pitää hoitaa, ottaa kyllä aikaa.

Ja tähän pariin viikkoon on nyt sit mahtunut noiden poikien flunssa, jonka takia Luukas oli viime viikolla poissa kerhosta, Ja sitten tuo nukkuminen. Olisi kiva saada yksi yö pitää sänky itselläni, eikä vain sitä 20 sentin tilaa poikien keskellä. 

Mutta toisaalta, mitä mä valitan. Ainakin mulla on siinä välissä lämmin ja välillä pieni käsi eksyy mun käteen siellä yön pimeydessä. :)

Eli nyt kootusti kuvia, mitä en ole ehtinyt laittaa tänne:

10.02.2014 (41/365)
Nuhan ja yskän takia Luukas oli kotona kerhosta. Kun mietin mistä ottaisin päivän kuvan, niin Luukas haki kameran ja pyysi, että ottaisin kuvan hänestä. Ja hänestähän se päivän kuva sitten olikin. :)

11.02.2014 (42/365)
Flow - tunnit ovat ihania. Kun tunnin on vetänyt ja porukka heräilee lattialta rentoutuksen jälkeen, niin on onnistunut olo. Tunnin tasapaino-osuudella harjoitellaan tanssija-asentoa, jossa tässä nyt mun näyte. :)

12.02.2014 (43/365)
Keskiviikko on viikon paras tv-päivä. Ensin yhdeksältä tulee Under the dome ja Jäämeri 30 päivässä. Siitä yleensä menee boksille Jäämeri. Kymmeneltä tulee sitten Viikingit, joka on mielestäni paras ohjelma, joka tällä hetkellä tv:stä tulee.

13.02.2014 (44/365)
Aamupäivä meni töissä, kun mietittiin erään edustajan kanssa, että pitäisikö meille salille tulla Crossfit-harjoitteluun sopiva "räkki". Illalla tehtiin sitten tilaus hieman kuvan tyyppisestä toiminnallisen harjoittelun telineestä. :) Tulee nyrkkeilysäkkiä, kahvakuulia, kyykkypaikka, palloja, köysiä...

14.02.2014 (45/365)
Äiti oli antanut pienen ystävänpäivälahjan, suklaata ja arvan. :)

15.02.2014 (46/365)
Olin lauantain töissä, mutta kun tulin kotiin alkoi pojilla herkkuilta. Sipsiä, pähkinöitä, siemeniä ja mehua oli illan menussa.

16.02.2014 (47/365)
Siitä on ikuisuus kun olen viimeksi piirtänyt. Aktiivisesti viimeksi ennen poikien syntymää. Viime aikoina lyijykynä on kuitenkin alkanut houkuttamaan. Lähdin harjoittelemaan ihan perusjutuista, kun nekin tuntuu olevan hakusessa... Tässä harjoituksena piirretty silmä.

17.02.2014 (48/365)
Maanantai-iltana mentiin Luukaksen kanssa kahdestaan kauppaan. Kun tultiin kotiin, paloi "jäälyhdyissä" ja lumilyhdyssä kynttilät. Kyllä oli kiva tulla kotiin! Mika ja Johannes olivat käyneet pulkkamäessä ja sitten tehneet vähäisestä lumesta meille yllätykseksi lumilyhdyn. :)

18.02.2014 (49/365)
Pojilla on omat kirjastopassit, joihin saa kerätä leimoja. Molemmat kiikuttavat ne lainaamisen jälkeen tiskille ja pyytävät leimat. Kun kymmenen on täynnä, niin molemmat saavat ilmaisen uimahallikäynnin. Siihen ainakin tähdätään, vaikka aika usein meidän pitää sitten siellä vierailla. No, siellä on kiva käydä ja saa ainakin vaihtelua iltasatuihin.

19.02.2014 (50/365)
Keskiviikkona oltiin taas aamupäivä töissä, tällä kertaa Johanneksen kanssa. Johannes tykkää tutkia laitteita ja kokeilee niitä kun vaan saa luvan. Kokeiltiin miten juoksumatolla sujui kävely, mutta Johanneksen mielestä oli hauskempaa istua matolle ja tipahtaa lattialle (vauhtia huimat 0,6 km/h).

20.02.2014 (51/365)
Tänään kävin vetämässä viikon toisen Flow - tunnin. Ennen tunnin alkua laitan äänentoiston kuntoon (tietokone ja mikki) ja istun hetkeksi rauhoittumaan. Vaatii usein hieman aikaa siirtyä tilaan, jossa pystyy antamaan tunnilla olijoille rauhallisella fiiliksellä tehokkaan harjoituksen. Asiakkaille ei saisi näkyä se, että kotona on ollut stressaavaa poikien kanssa tai että väsyttää. Hymyn saa kyllä kasvoille, kun ensimmäinen asiakas tulee ovesta sisään. Palkitsevaa työtä.

Tästä on hyvä jatkaa.

PS: Lähdin vähän ravinnon puolelta katsomaan, mikäs on kun väsyttää. Itse huomasin syöväni ehkä liian vähän b-vitamiinia. Voit lukea jutun aiheesta täältä: Wellness Lifestyle: Enemmän beetä!

2 kommenttia:

  1. Meinaatteko alkaa vetään cf-wodeja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikenlaista on suunnitelmissa. Odotellaan, että saadaan laite pystytettyä ja ohjaajat saavat siihen tutustua, niin mitä kaikkea voidaankaan tehdä. :)

      Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)