lauantai 25. heinäkuuta 2015

Lego Duplo - synttärit

Täällä ollaan kotiuduttu tällä viikolla parin viikon reissusta Ruotsiin ja Tanskaan. Johannes täytti reissussa ollessamme kolme vuotta, joten pitihän pojalle synttärit järjestää nyt kotonakin, vaikka reissussakin vähän juhlittiin.
 
 
Legoland - vierailun jälkeen juhlien teemaksi sopi legot ja tarkemmin Duplo-legot, kun ne pienemmät palikat päätyy vielä suurimmaksi osaksi hukkateille...
 
 
Juhlissa oli paikalla vaan perhe ja kummit, mutta meitähän alkaa kyllä olla jo sen verran iso porukka että onneksi saimme nauttia hienosta ilmasta ja saimme oleilla pihalla.
 
Happy b-day
Mika oli eilen tehnyt Duplo-palikoista teemaan sopivia tekstejä. :) Alempi teksti näkyy vähän huonosti, kun ulkona oli niin valoisaa. Mutta jos siitä jotain selvää saa...

Johannes 3 v
Koska tulimme juuri reissusta, niin lähdin tarjoiluissa helpolle linjalle. Tein itse täytekakun, jonka värin päivänsankari sai valita itse. Kakun lisäksi tarjolla oli keksejä, karkkia, sipsiä, popcornia ja suolakeksejä tuorejuuston kanssa.Pienimmille lapsille askartelin trip-purkeista legopalikan näköiset.


Kakustakin sain yksinkertaistamalla oikein hyvää. Laittelen reseptin erikseen, jotta itse muistaisin sitten mikä oli hyvää. ;)


Kakun päällä oli valmiiksi värjättyä sokerimassaa ja sisällä aurinkoinen - pilttiä ja mango-passionkermavaahtoa. Kakku ei ollut liian makea ja ainakin useimmille se maistui. (Luukas ei tykännyt täytteestä ollenkaan.)


Legolandiasta mukaan tarttui lego-jääpalamuotit. Oli tarkoitus tehdä itse asiassa jotain karkkeja tai vastaavaa, mutta aika loppui kesken ja nyt juhliin tuli ihan vain jääpaloja. Mutta onpahan sitten tallessa, jos haluaa joskus tehdä jotain. :)

Tämäkin ilta meni aivan liian myöhään, yritin saada lapset sänkyyn jo yhdeksältä, mutta nyt vasta kaikki nukkuvat (22.30). Vielä pitäisi siivota ulkoa tuolien pehmusteet pois, jos yöllä alkaa sataa.

Juhlat olivat kivat ja synttärisankari piti lahjoistaan kovasti. Kiitoksia kaikille onnitteluista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)