maanantai 24. elokuuta 2015

Super Mario synttärit

Eilen Luukas täytti jo viisi vuotta! Vaikea uskoa, että poika on jo niin iso. :) Aika kuluu, sitä ei vaan huomaa tässä arjen pyörityksessä. Pitäisi useammin pysähtyä nauttimaan ihan pikku asioistakin.
 
Luukas on erittäin vilkas ja sosiaalinen poika. Tykkää kovasti kaikenlaisista peleistä, tällä hetkellä ykkösenä on ollut Super Mario. Joten jo keväällä aloitimme suunnittelemaan synttäreitä tuolla teemalla. Luukas itse selaili tabletilla Pinterestiä ja näytti mitä halusi sieltä. Ihan sellaisenaan ei ideoita toteutettu, musta ei ainakaan olisi ollut loihtimaan sellaisia mahtavia kakkuja, joita Luukas sieltä löysi.
 
Tässä nyt hieman tunnelmia eiliseltä:

 

Tulikukka ja jääkukka
Tämä idea on suoraan Pinterestistä napattu. Tulikukkapalloina oli Nacho cheese ballsseja ja jääkukkina vaahtokarkkeja.

Tähtikeksejä
Tähtikeksit tein murotaikinasta ja kuorrutin ne sitruunan makuisella tomusokerikuorrutteella. Silmät piirsin elintarvikeväritussilla. Näistä laitan erikseen reseptin, niin löytyy paremmin. :)


Marion ja Luigin viiksiä
Tein vieraille Marion ja Luigin viiksiä printtaamalla niitä netistä ja liimasin pahville. Sitten teippasin niihin kiinni puisen tikun. Näin saatiin kivat viikset kuvia varten. :)

Aikuisille oli leipäjuustoa lakkahillon kera.
Luigi - figuuri vahti leipäjuustoja. Siskoni löysi tämän mäkkärilelun Juthbackan markkinoilta. :)

"Elämäsieni"- kakku
Eli tässä oli nyt sitten Luukaksen valitsemista kakuista yksinkertaisin. :) Mario saa näistä sienistä pelissä yhden lisäelämän ja tavallaan Luukas sai sitten yhden lisävuoden puhallettuaan tästä kynttilät. :) (Tähänkin ohje erillisessä jutussa.)

Tarjoilupöytä

Synttärisankari puhaltaa kynttilöitä.

Synttärisankari Luigi
Kuvia varten tein erilaisia Mario - aiheisia hattuja, joita viikset täydensivät. Liimasin myös nämä pahville ja teippasin tikun kiinni. Oli muuten aika hauska ottaa kaikista vieraista kuvat tällaisten kanssa. Ne antaa niin paljon enemmän kuin nimet vieraskirjassa. :)

Prinsessa Peach?
Juhlat sujuivat oikein hyvin, ottaen sen huomioon, että Luukas, Johannes ja minä olimme kipeinä. Johannes nukahtikin kesken juhlien, joten siitä ei saatu kuvaa hattu päässä. Mutta kuvattiin sitten tänä aamuna. :) Pojat alkavat voida jo paremmin. Minä voin vielä aika huonosti ja Saaga yskii pahasti. Mikakaan ei taida säästyä. Toivottavasti tästä ei ala sitten koko loppuvuoden kestävä kierre. :(

Piristykseksi vielä toinen prinsessa, jospa tämä olisi se oikea? ;)

Söpömpi prinsessa Peach
Kaikki ideat Pinterestistä ja suurin osa tulostetuista löytyy täältä: Free Super Mario birthday party printables

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)