maanantai 8. helmikuuta 2016

Saaga 10 kk

Kultapieni
Kohta on vauvavuosi ohi. Nyt Saaga on jo kymmenen kuukauden ikäinen. Viime vuonna tähän aikaan aloin jo odottaa synnytystä, ajattelin siihen olevan noin kuusi viikkoa. Ja sitten tyttö onkin jo näin iso.

Tällä hetkellä harjoitellaan kovasti puhetta. Tavuja tulee koko ajan ja muutama sana on käytössä. Pappa on käytössä mammaa tehokkaammin, olisikohan iskä hieman toistellut sitä? :) Uusimpana on nyt tullut "vauva" kun leikkii nukeilla.

Liikkumisessa ollaan menty siihen, että Saaga liikkuu nopeasti tuen kanssa sivuttain. Pöytää kierrellään ja liikutaan pöydältä sohvalle jne... Johannes käveli muutamaa päivää vajaa 11 kk ikäisenä, toivottavasti Saagalla ei ole niin kiire.


Muuten arki on pysynyt kuukaudessa ihan samana. Tosin kuukauden ajan me ollaan oltu kamalassa flunssassa kaikki ja nyt sitten lisäksi tuli oksennustauti päälle. Nyt tyttö nukkuu, mutta ollaan kaikkien lasten kanssa kotona. Turha sinne hoitoon on viedä, kun Johanneskin oksensi vielä eilen. Saaga aloitti viime yönä, joten tämä päivä menee nyt kokeillessa mikä pysyy sisällä.

Saisi kyllä riittää nämä sairastelut. Kaikki alkoi ennen joulua vatsataudilla, jatkui kovalla kuumeella ja sairaalasta kotiuduttua sit vielä tämä flunssa ja uusi vatsatauti. Odotan vain paluuta suht. hyvin nukuttuihin öihin.


Mutta näillä mennään, päivä kerrallaan. Toivottavasti kevään edetessä sairastelut jäävät taakse ja tulisi taas valoisia päiviä. :)

Mukavaa alkuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)