maanantai 29. helmikuuta 2016

Karkauspäivä


Tänään alkoi poikien hiihtoloma ja kun ulkona oli mahtava ilma, lähdimme jäälle retkelle. Maisema oli paljon seesteisempi kuin olotila kolmen lapsen kanssa. Mutta ainakin saimme raikasta ilmaa ja kyllä meillä ihan kivaakin oli. :)


Luukas halusi tulla lumikengillänsä, joilla kieltämättä olisi ollut helpompi kävellä. Mutta kun pienemmälle ei ole vielä omia, niin en viitsinyt itsekään ottaa. Ja Saaga selässä olisi ollut hieman hankala niitä säädellä. Mutta hienosti meni silti, Luukas sai hyvää harjoitusta lumikengillä kävelyyn.


Pojilla oli kova meno päällä kun etsiskelivät meille sopivaa eväspaikkaa.


Sellainen löytyi sitten rannalle jääneestä veneestä, joka nyt oli täynnä lunta. Siihen oli hyvä hetkeksi istahtaa ja kaivaa eväät esille.


Saaga viihtyi hyvin kantorinkassa ja eväistä sai hänkin osansa.


Termoksessa meillä oli kuumaa kaakaota. Taisin minä olla ainoa, joka sai sen lämpimänä juotua. Pojat keskittyivät niin keksien syömiseen, että juoma oli ihan kylmää kun sitä alettiin hörppiä. Sainkin lopulta juoda lähes kolme mukillista kaakaota. :D


Johannes halusi välttämättä kävellä jäätä pitkin "saareen" eli toiselle puolen rantaa.


Siellä olikin hyvä pitää seuraava keksitauko. :D

Maanantai 29.2.2016 (60/366)

Yritettiin ottaa meistä kuva. No näkyy tässä nyt jotain kaikista. :) Meillä oli ihan kiva päivä. Tästä on ihana aloittaa kevään odottelu ja nauttia kevättalven kauniista päivistä!

Mukavaa maaliskuun alkua!

2 kommenttia:

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)