perjantai 16. tammikuuta 2015

Vauvaa odotellessa

Nyt ollaan siirrytty rakkaudessa jo viimeiselle kolmannekselle. Vaivat alkaa olla sen mukaisia, joten aika malttamattomana odottelen jo vauvan syntymää. Vaikka kyseessä on jo kolmas lapsi, olen edelleen hieman hukassa, mitä kaikkea pitäisi olla valmiina.Äitiyspakkaus tuli taas otettua, vaikka nyt jälkikäteen ajateltuna ei olisi tarvinnut. Vaatteita oli kiva saada, mutta nyt meillä on triplasti esim. kynsisaksia. En vielä tiedä mitä niillä teen, ehkä myyn edullisesti eteenpäin. Tai sitten otan vauvalle uudet käyttöön. :)

Pieniä vaatteita pesun tällä viikolla kaksi koneellista. Nyt 50 kokoiset ovat viikattuina hoitopöydän lipastossa ja 56 & 60 kokoiset valmiina pestyinä odottamassa, että niille löytyisi tilaa jostakin. Aika vähän uusia vaatteita olen hommannut, katsotaan sitten kun vauvan sukupuoli on varma. :)
Kehto on koottuna meidän makuuhuoneessa ja seuraavaksi pitäisi hakea varastosta hoitopöydän pöytäosa. Lipasto nyt on ollut meillä kokoajan käytössä.Mutta mitäs muuta pitää miettiä ja hankkia?

Vielä tekemistä:
* Turvaistuin varastosta ja pehmusteiden pesu
* Rattaiden vaunukoppa varastosta ja kankaiden pesu
* Kehdon petaus valmiiksi

Ostoslistalla:
* Vaippoja
* Tutteja pari kpl:tta varmuuden vuoksi
* Tuttipullo
* Pari purkkia korviketta myös varmuuden vuoksi
* Kotiintulovaatteet
* Isovelilahjat pojille
* Lipasto/kaappi/hyllykkö vauvan vaatteille

Mä varmasti unohdan nyt jotain... Vinkkaa, jos jotain oleellista puuttuu! :)

Neuvomassa kävin alku viikosta, kaikki ok, mutta vauva majailee edelleen perätilassa, joten seuraillaan tilannetta. Onhan tässä vielä aikaa kääntyä vai?

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)