Maanantai 14.3.2016 (74/366) |
Parsakaaliriisi
4-6 annosta
1 parsakaali
3 rkl öljyä
1 pieni punasipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä murskattuina
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl suolaa (tai maun mukaan)
2 dl keitettyä riisiä
mustapippuria
Poista parsakaalista varsi. Pilko parsakaalin kukinnot hienoksi. Kuumenna öljy wokpannussa. Lisää sipuli ja kuullota 6-8 minuuttia. Lisää valkosipuli ja kuullota vielä minuutti, niin että tunnet tuoksun. Sekoita parsakaali joukkoon, Lisää hieman vettä ja paista pari minuuttia. Lisää riisi ja sekoita hyvin. Jatka sekoittamista niin kauan, että riisi on kuumaa. Mausta.
Tarjoile esim. simppelin kanakastikkeen kanssa. Meillä oli tällä kertaa tällaista: hunajamarinoituja broilerinsuikaleita, ruokakermaa ja kanafondia.
Maistuvaa viikonalkua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)