sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Polar Loop - Helmikuu

On aika tarkastella mitä viime kuussa nyt tulikaan sitten tehtyä. Tämäkään kuukausi ei mennyt yhtään suunnitelmien mukaan. Alkukuu meni flunssassa, josta parannuttua iski vuosikymmenen vatsatauti päälle. Viikkoon en meinannut edes päästä sohvalta ylös, kun oli niin huono olo. Kaikki tämä laskee keskiarvoja todella paljon.
 
 
Eikä tässä tervehdyttyäkään ole päässyt vielä vauhtiin, mutta toivotaan että nyt maaliskuussa aktiivisuuslukemat hieman nousisivat.
 
 
Vertaillaanpa vielä helmikuuta tammikuuhun.
 

Päivittäisestä aktiivisuustavoitteesta saavutettu ka 56 % (tammik. 59 %)
- Tämä nyt meni alaspäin. Mutta eipä mikään ihme, kun en saanut oikeastaan kunnon treenejä tehtyä. Olisikohan ollut yhtenä päivänä yli 100 %.
Passiivisuusleimat 3 (tammik. 7)
- Netflixin katsominen vähentyi helmikuussa. :D
Päivittäinen kalorinkulutus ka 1976 kcal (tammik. 2005)
- Tämä nyt on aika samoissa.
Päivittäinen yöuni ka. 6:51, josta rauhallista unta 5:12. (tammik. 5:59/4:41)
- Unta on tullut keskimäärin melkein tunti lisää joka yö! Vielä kun päästäisiin vähän lähemmäksi kahdeksaa tuntia, niin ehkä väsymys helpottaisi.


Istumista nyt on siis edelleen liikaa. Tiedän sen itsekin, mutta jotenkin täällä kotona tulee istuttua lasten kanssa sohvalle lukemaan, katsomaan telkkaria, koneelle surffailemaan jne... Kävelyä ja muuta liikuntaa olisi pakko saada lisää.

Kerran ennen vatsatautia ehdin salille, jonka ansiosta tuo 152 % on paras aktiivisuuslukema. Mutta tuo pisin nukuttu aika ei kyllä ihan pidä paikkaansa. Tunti pois, niin ollaan ehkä oikeassa. Looppi luuli minun nukahtaneeni kun katsoin sohvalla leffaa. :)

Olin helmikuun syömättä herkkuja, niin kuin viimeksi kirjoitinkin. Pois lukien vatsatautiviikko, koska silloin söin ja join oikeastaan mitä vain, mikä pysyi sisällä. Sen viikon ajattelin korvata myöhemmin. Muuten onnistuin aika hyvin järkevöittämään syömisiäni. Tästä eteenpäin ajattelin jatkaa kohtuudella herkuttelua. Tämä talvilomaviikko on mennyt hieman löysäillen, mutta ensi viikolla yritän pitää herkuttelun viikonlopun juttuna.

Iltapäiväväsymys oli pahin ilman herkkuja. Sitä mietti vaan, että pitää saada energiaa! Himot lievenivät kuitenkin parin viikon sisään. Lemppariksi tuli itsetehty hedelmäsalaatti. Siihen tulee sekoitus niistä hedelmistä, joita kotoa löytyi. Esim. banaani, päärynä, veriappelsiini ja vadelma oli aivan mahtava yhdistelmä. :)

03.02.2016
Herkuttoman helmikuun vaikutus painoon oli hyvä. Helmikuun alussa painoin 63,6 kg. Helmikuun viimeinen päivä painoa oli 60,7 kg. Eli miinusta tuli 2,9 kg! Ja tämä tosiaan vain ruokavaliota järkevöittämällä. Liikunnan määrä kun ei noussut yhtään. Kuukauden päästähän sen näkee, kuinka paljon esim. vatsatauti nyt tuohon vaikutti. Mutta hyvään suuntaan ollaan menossa. Nyt matkaa tavoitteeseen siis alle kilo. Ja sitten vielä se vaikein asia, pitäisi saada rasvaa pois ja lihasta tilalle.

Tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)