sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Lastenpäivä

Pietarsaaressa alkoi tänään perinteiset Jaakonpäivät. Ne alkoivat Koulupuistossa lastenpäivällä, jonka ohjelmassa oli mm. Jokeripokeripoks - taikashow ja poniratsastusta. Oltiinkin jo viemässä Luukasta ratsastamaan, kun sanoi haluavansa hevosen selkään...


Kun näki ponit, niin alkoi huutaa, että haluaa oikean hevosen selkään. No, kyseessä oli kuitenkin karusellin hevonen. Lopulta ajokiksi valikoitui kuitenkin tuollainen punainen "lentokone", jolla sai sitten mennä ylös ja alas vivusta vetämällä.


Se olikin Luukaksen ensimmäinen karuselliajelu, tuskin jäi viimeiseksi. Kallista hupia vaan tuollainen parin kierroksen ajelu on, mutta ehkä kun se tapahtuu ehkä kerran kesässä, niin sen voi maksaa. :D


Poikien faffa oli tuonut lapsille esiteltäväksi traktorin. Sinne sitten jonotettiin Luukaksen kanssa, vaikkakin poitsu on ollut kyydissä ja ajelullakin ennen. Mutta kun kaikki muut, niin eikös sitten meidänkin pojat. Johanneskin tuli sitten jonon sivusta mukaan kyytiin. :)


Kyllä Johanneksella riitti ihmeteltävää tuolla puistossa. Oli paljon ihmisiä, musiikkia ja joka puolella tapahtui jotain. Kiva juttu, että tällaista vielä jaksetaan järjestää. Vielä kun tietää, että tällaisen tapahtumaviikon järjestäminen ei ole mikään helppo juttu ja asiat tehdään pienellä rahalla. Ohjelmaakin pitää olla kummallakin kielellä jne... Mutta isot tsempit Johanneksen kummitädille, että jaksaa pitää ohjat käsissään vielä ensi viikon, sitten voi ottaa hieman rennommin. :)

Jos liikut Pietarsaaren seudulla tulevalla viikolla, niin kannattaa tsekata Jaakonpäivien nettisivuilta päivän ohjelma. Itse olen tiistaina "esiintymässä" urheilupäivänä Koulupuiston lavalla ja sitten torstaina yleisössä kun Arttu Wiskari nousee lavalle ilmaiskonsertissa. :)

Tällaista oli siis lasten ohjelmassa tänään, tämän jälkeen lapset jäivät hoitoon mummulaan ja me lähdettiin extempore - illanviettoon. Siitä lisää seuraavassa postauksessa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)