sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sunnuntain viikkopäivitys

Maanantai 10.03.2014
(69/365)
Maanantaina tuli siivottua vähän enemmän kuin normaalina maanantaina. Nuohoojat olivat tulossa tiistai-aamuna kylään ja heitä varten piti saada siistittyä niin olohuonetta, keittiötä kuin kodinhoitohuonettakin. Heidän jälkeensäkin kyllä piti sitten siivota, mutta onneksi imurointi ja kuivausrummun siirtäminen riitti. :)

Meillä on tällä hetkellä pohdinnassa tuon meidän takan kohtalo. Sen ansiosta meidän ei tarvitse hirveästi pitää pattereita päällä, koska se todellakin lämmittää hyvin. Mutta se ei tuollaisenaan istu meidän sisustusmakuun ja siinä olisi paljon korjaamista. Tulevaisuudessa siis sitä on joko uusittava tai sitten se pitää purkaa. Mietittävää riittää. :)

Tiistai 11.03.2014
(70/365)
Tiistaina jatkui tähän vuodenaikaan nähden lämmin ilma. Päästiin sitten poikien kanssa ulos touhaamaan ja he halusivat ehdottomasti hiekkaleikkejä. Hiekkalelut ovat vielä tosin varastossa, joten leikissä oli lähinnä mukana tuo lumilapio, jolla kaivettiin pieniä kuoppia. :)

Keskiviikko 12.03.2014
(71/365)
Osallistuin jokin aika sitten Everydayme.fi - sivuston kilpailuun. Tutustuin sivuun ja täytin jonkun lomakkeen. Siitä voitin sitten tuotepaketin, joka sisälsi mm. hammastahnaa ja kurkkupastilleja. Kiva yllätys oli hakea paketti Siwasta kun en yhtään tiennyt mistä oli kyse. :)

Torstai 13.03.2014
(72/365)
Poikien pikkuserkku täytti kolme vuotta torstaina, joten olimme Mikan serkun luona häntä juhlistamassa. Kyllä nuo pikkuisten synttärit ovat sitten hauskoja. Lapset ovat niin innoissaan mukana touhussa. Nyt Luukas sai valita synttärilahjan, Johannes kortin ja yhdessä sitten jännitettiin kovasti iltaa. Sitten kun juhlat loppuivat, niin tulikin iso itku. Mutta onneksi synttäreitä tulee lisää. :)

Perjantai 14.3.2014
(73/365)
Perjantaina otimme suunnaksi Kokkolan ja lähdimme pesettämään oksennustaudin jälkimainingeissa pitkää käytävämattoa. Tuo itsepalvelupesula on niin kätevä. Matot koneeseen ja vähän yli puoli tuntia odottelua (voi käydä vaikka viereisessä kaupassa) ja puhdasta on. Eipä tarvitse enää pelätä, että mattopesua joutuu odottamaan kesään, ennen kuin saa puhtaaksi...

Lauantai 15.3.2014
(74/365)
Mika oli järjestänyt meille puuhaa lauantaiksi. Hänellä oli tiedossa puita, jotka piti käydä pilkkomassa ja nostamassa peräkärryyn. Eikun työvaatteet päälle ja hommiin! Kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni moottorisahaa ja eihän se niin kevyttä ole kuin miltä näyttää... Tuli sitten myös hieman kanneltua ja heiteltyä puita, että päivän treeni oli siinä. :)

Sunnuntai 16.5.2014
(75/365)
Tänään ollaan juhlittu tutkintotodistukseni saamista käymällä ravintolassa syömässä ja sen jälkeen pullakahviteltu täällä kotona mun vanhempien kanssa. Aurinko paistoi, mutta pakkasta oli koko päivän. Aamulla olikin maa valkoisena kun herättiin Johanneksen kanssa. Oikein mukava päivä. Huomenna sitten suunnaksi Vaasa. :)

(Viime viikolla toivoin, että pysyisimme terveinä... Saman tien kun olin laittanut kirjoituksen menemään, Johannes alkoi oksentaa. Itsellänikin oli lämpöä vielä keskiviikkoon asti, joten todella pitkäkestoista flunssaa täällä päin liikkuu. Mutta jos ensi viikolla sitten...)

3 kommenttia:

 1. Vatsatautia täälläkin! :( Kamala pöpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nyt tällä kertaa vain pojilla. Uutena vuotena sain itsekin ja se oli ihan järkyttävää. Pojillakin meni aika nopeasti ohi, Luukaksella kesti yhden päivän ja yön, Johanneksella vain yhden yön. Kyllä nyt toivoisin, että tämän kevään taudit olisi nyt sairasteltu.

   Paranemisia sinne!

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)