sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Jouluavajaiset

Lauantai 22.11.2014
(326/365)
Eilen päätin vihdoin napata joulukorttikuvat pojista. Vielä kun oli sopivasti lunta ja ulkona silti aika lämmin, niin kuvien ottaminen sujui aika hyvin. Pojat eivät vaan oikein tahtoneet pysyä paikoillaan ja osa kuvista oli osin tärähtäneitä. Mutta kyllä sieltä yksi hyvä kuva kortteihin löytyi ja tilaus lähtikin eilen Ifolorille. Tämä kuva Johanneksesta ei päätynyt korttiin, mutta se saa ollakin sitten päivän kuva. :)


Korttikuvien ottamisen jälkeen lähdimme poikien kanssa kaupungille jouluavajaisiin. Yksi tapahtuman järjestäjistä on Johanneksen kummitäti ja nyt voi kyllä sanoa, että oli tehty hyvää työtä!

Me aloitimme käymällä kirjastossa kuuntelemassa joulusatu. Sadun jälkeen saimme vielä mehua ja piparkakkuja. Mietin kyllä kannattaako meidän mennä sinne istumaan, kun pojat (tai yleensä Johannes) ei malta istua paikoillaan. Mutta ihan hyvin tuo meni ja oli satukin oli oikein kiva.


Kävelykadulla oli ankkoja, kaneja, lammas ja hevonen. Pojista oli kiva käydä katsomassa eläimiä, ankat tosin piti niin kovaa ääntä, että Luukas säihkähti (kun ei siis huomannut niitä ensin...).


Hevoskärryillä pääsi kiertämään yhden korttelin ilmaiseksi ja kyllähän mekin käytiin kyydissä. Kuvat sieltä tosin epäonnistuivat, sen verran kovaa kyytiä hevonen meni.


Kaupungilla tavattiin paljon tuttuja ja sukulaisiinkin törmättiin. Isäni serkulla oli mukana pieni koiranpentu, joka oli todella suloinen. :)


Oli oikein mukavaa käydä kaupungilla ja pojat käyttäytyivät todella hyvin. Oon vähän arkaillut mennä poikien kanssa yksin erilaisiin tapahtumiin, kun tuntuu aina että lähtevät joka suuntaan. Mutta ehkä tämän kerran jälkeen uskaltaudun mennä useamminkin. Mutta mitäs sitten kun niitä lapsia on kolme? :D

2 kommenttia:

 1. Jaa'a samaa minäkin joskus mietin - miten kädet (ja hermot) riittää :D mutta eiköhän siitä selvitä <3 meiltä jäi joulunavajaiset väliin tänä vuonna. Leppoisaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietitään sitä sitten yhdessä ensi kesänä. :D Olisi kyllä kiva tutustua ihan livenäkin, kun kerran samassa kaupungissa asutaan. :)

   Ihanaa sunnuntaita sinne myös!

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)