keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Viisi mukia

Siskoni haastoi minut Facebookissa esittelemään viisi mukiani. Kirjoitin jo sinne, että en mä käytä mukeja, mutta jotenkin niitä sitten kertyi se yksi kuppi päivässä. Nyt haastetta seuratessani monet ovat siis esitelleet kaapeistansa viisi hienointa mukia, mutta mä kuvasin ihan oikeasti käytössä olleet mukit. 

Eli viisi päivää, viisi mukia, olkaa hyvät. :)

Muki nro 1
Johannes jätti juomatta kaakaonsa, joten minä päädyin juomaan sen. Mukina oli kirppislöytönä ostettu Miina & Manu - muki.

Muki nro 2
Olemme keränneet Mikan kanssa Pentikin Saaga - sarjaa jo viisi vuotta, mutta tänä vuonna me saimme molemmat omat latte-mukimme. Minä kun en juo kahvia, niin näin isoa mukia olen käyttänyt lähinnä lämmin kuppi - keittojen kanssa. Nyt mukissa oli mustikka-vadelmakeittoa. :)

Muki nro 3
Tässä hieman nostalginen muki. Join tästä aamukaakaot ala-asteella, siitä taitaa olla jotain kuvatodisteitakin. Nyt siis myös aamukaakao, jonka usein juon juuri siksi, etten kahvista välitä. Keho kaipaa kuitenkin jotain lämmintä juomista aamuisin, varsinkin näin syksyllä ja talvella.

Muki nro 4
Kun seurailin muiden haasteen toteutusta, niin oli kiva katsoa, että tässä muumimukien luvatussa maassa juodaan vielä muistakin mukeista. Omasta kaapista mukeja kuitenkin löytyy sen verran, että eipä niistä juomisella voi välttyä. Tällä hetkellä kaapissa on "syysvärejä", joihin mielestäni tämä vihreä pikku myy sopii. Mukissa taisi olla lämmintä mehua. :)

Muki nro 5
Leivottiin poikien kanssa piparkakkuja, joten sitä fiilistellessä otin vitriinistä yhden joulumukeista jo käyttöön. Olisin halunnut jo glögiä, mutta sitä ei ollut, niin tässäkin kupissa on vain kuumaa mehua.

Mistä sinä juot kahvisi/kaakaosi yms.? Onko lempparimukia vai otatko sen mikä hyllystä osuu käteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)