maanantai 7. tammikuuta 2013

Photo a day: Tammikuu


Tammikuun kuvahaaste on nyt jo viikon ollut käynnissä. Mukaan ehtii, jos haluaa. :) Tässä olisi näitä alkukuun kuvia, tosin viidennen päivän kuva löytyy tuolta "Mäessä" - jutusta.

Photo a day 010113
"Today"
Vuoden ensimmäinen päivä oli vuodenaikaan nähden lämmin. Ulkona oli 1,1 astetta. Sisällä oli ikkunalla aika viileää, mutta kyllä sitä lämpöä sai nopeasti lisää kun takkaan laittoi tulen. :)

Photo a day 020113
"New"
Toisen päivän uutuus oli radio-ohjattava auto, jonka Luukas sai tuliaisena Thaimaasta.

Photo a day 030113
"Heart"
Koko päivän metsästin jotain sydämen mallista kuvattavaa, mutta mitään ei tullut eteen. Mutta käytiin sitten Johanneksen kummien luona vierailulla ja tämä kaunis sydän roikkui ovessa. Joten siitä sitten tietenkin päivän kuva. :)

Photo a day 040113
"The view from here"
Käytiin koko porukka kävelemässä, joten tuli napattua kuva ihan tästä meidän läheltä.

Photo a day 060113
"Mine"
Sain eilen vihdoinkin Stockmann-muumimukin vitriiniin muiden mukien seuraksi. Olin jo menettää toivoni, kun multa jäi hoksaamatta ensimmäiset erät kyseisestä mukista ja netistäkin viimeinen erä oli loppu, ennen kuin ehdin tilata. Mutta onneksi tutulla on tytär Oulussa, joka kävi sitten ostamassa mulle tämän oman kappaleen. Olisi se niin kiva ottaa ihan käyttömukiksi, mutta olkoon nyt tuolla hyllyssä tarroineen päivineen...

Photo a day 070113
"Street"
Tänään käytiin Kokkolassa ja sieltä Neristanista tuli otettua tämä kuva. Se on kyllä aika tunnelmallinen alue, vähän sama kuin Skata täällä Pietarsaaressa.

Huomenna olisi sitten jotain T:llä alkavaa. Ainakaan vielä ei ole aavistustakaan mistä kuvan ottaisin... Ideoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)