keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Puolivuotias!

Meidän ihana hurmuripoika on jo puolivuotias! On se ihme, miten ajankulua ei tunnu huomaavan itsessä ollenkaan, mutta sitten lapsissa... Puolen vuoden päästä tämä ihanuus saattaa jo kävellä, sanoa sanoja jne... Ensimmäisen vuoden aikana tapahtuu niin paljon!

Kukkuu!
Kovasti Johannes yrittää mennä eteenpäin, siinä vielä kovin hyvin onnistumatta. Käsiä ei olla vielä hoksattu ottaa touhuun mukaan, vaan takapuolta nostetaan ja siitä sitten työnnetään ylävartaloa eteen- tai taaksepäin. Vatsalla ollessa viihtyy vain hetken yksin, mutta nostaa kyllä siellä jo hyvin suorille käsille.

Hampaita tulossa?
Luukakselle tuli ensimmäiset hampaat jo neljän kuukauden ikäisenä, joten hieman ollaan tässä jo odoteltu, milloin ekat puhkeaisi Johanneksellekin. Nyt uskon, että ei mene enää kauan. Kaikkea purraan, kuola valuu ja ollaan hirveän levottomia. Yksin ei haluttaisi olla, syli on paras paikka. Toivotaan, ettei ne (siis hampaat) pilaisi kuitenkaan yöunia.


Neuvolassa käytiin jo viikko sitten. Silloin paino oli 6860 g ja pituus 65,5 cm. (5 kk 6480g&65,0cm) Eli jonkun verran enemmän oli painoa tullut puuron aloittamisen jälkeen, mutta pituus ei vielä ole lähtenyt nousuun. Itse kyllä mitattiin, että pituus olisi lähempänä 70 senttiä nyt, mutta en sitten tiedä... Vaatteista 68 cm alkaa olla liian pieni ja ollaankin osaksi siirrytty jo 74 cm kokoon. Sekin jotenkin viittaisi, että tuo pituuskasvu ei ollut ihan noin vähäistä... Ensiksi mittasi Johanneksen kutistuneen puolella sentillä. :D

Vihkoseen on kirjoitettu näin: Iloinen poika. Hyppii koko ajan ja pyrkii eteenpäin. Syö hyvin, saanut sosetta ja puuroa x2.

Ruokailusta on tulossa toinen postaus, kunhan vain sain aikaiseksi kirjoittaa. :)

Veljekset
Vielä tähän loppuun kuva veljeksistä. On ne vaan niin ihania. Ja todellakin toivon, että heistä tulee toisillensa maailman parhaat ystävät. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)