maanantai 21. tammikuuta 2013

Pikkuvessan remontti

Meidän pikkuvessan remontti alkoi jo maaliskuussa 2011. Erinäisten ongelmien takia sen valmistuminen venyi ja venyi... Aikapula oli myös yksi iso syy. Mutta nyt se on siis valmis! En löytänyt hirveän montaa kuvaa pikkuvessasta ennen repimisurakkaa... Siis vessastahan revittiin kaikki vanha pois ja laitettiin uutta tilalle.


Tässä vielä Luukaksen hampaita harjataan vanhassa vessassa. Kyseessä siis maaliskuu ´11 ja Luukas tässä n. 7kk vanha.

Ennen
Eli siis tämännäköistä siellä oli ennen. Iso lääkekaappi on jo tässä revitty pois vessanpöntön yläpuolelta. Valona toimi vain tuo peilin yläpuolella ollut valo. Lämmityksenä oli patteri. Kaappitilaa oli vain tuossa allaskaapissa, joka oli aika massiivinen tuon kokoiseen vessaan. Seinissä oli muovitapettia.

Eli aika 80-lukulainen vai mitä?


Tässä siis oli revitty vessa suurimmaksi osaksi. Muita remonttikuvia en nyt oikein jaksanut etsiä koneelta, ne kun on vähän siellä täällä. Mutta lattia revittiin kokonaan auki, sinne asennettiin sähkövastuksella toimiva lattialämmitys ja putkien paikkoja siirrettiin. Sitten lattia valettiin uudelleen, jonka jälkeen saikin odottaa parisen kuukautta ennen laatoitusta. Siitähän mulla on kyllä kuvia täällä blogissakin. :)

Jälkeen
Eihän tuo vessa ole vieläkään täysin valmis, mutta käyttökuntoinen kuitenkin. Viimeistelytöitä, kuten ikkunan maalaamista jne. voidaan tehdä sitten hieman lämpöisemmällä ilmalla. Kuvat ovat nyt joululta, eli ei meillä tule aina olemaan tähtiä ja joulupalloja peilissä. :D


Vessanpöntön paikkahan vaihtui. Nyt tuntuu hieman tilavammalta käydä vessassakin. :) Peilikaappi valoineen on täältä rautakaupasta hommattu ja kaappi hanoineen on Ikeasta. Vessanpönttö ostettiin Kodin Terrasta.


Metsästin oikeanlaista naulakkoa ja tämä on lähinnä sitä mitä olin ajatellut. Yksi paikka on vielä vapaana Johannekselle, kunhan vain saan aikaiseksi tilattua tuollaisen pyyhenipsun sillekin. Samalla voisin tilata Luukakselle ihan nimellä, nyt kun oon sinne vaan Dymolla laittanut nimen. Kaupoissa kun ei löydy kummankaan pojan nimeä valmiina. Eli aika harvinaiset nimet meidän pojilla vai? :D Niin siis tämä naulakko on Prismasta ja pyyhenipsuja valmistaa Johan.


Saippuapullo on Prismasta ja meillä on myös hammasmuki samaa sarjaa. Kynttilän olen saanut lahjaksi Mikan äidiltä joskus kauan sitten. :) Pieniä hankintoja meillä on vielä jäljellä, kuten vessapaperirullateline, mutta ei olla päästy yhteisymmärrykseen millainen sen pitäisi olla. :D


Ja sitten tuoreempi kuva Luukaksesta pesemässä hampaitaan uudessa vessassa. Ikää 2 vuotta ja 4 kk. :)

Mitäs pidätte? Omasta mielestä tuli aika iso hyppäys 2010-luvulle. :D

1 kommentti:

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)