torstai 27. kesäkuuta 2013

Aamun blogit

Lapsuudesta muistan aamut, kun vanhemmat kävivät ensimmäiseksi hakemassa sisälle aamun lehdet. Lehtiä luettiin joko sängyssä tai sitten aamupalalla pöydässä. Sanomalehti täytti puolet pöydästä, mutta kyllä siellä mahtui myös syömään.

Meille ei ole koskaan tullut lehtiä. Joskus aamuisin ennen kuin nousen sängystä selaan kännykällä Facebookin tuoreimmat ja iltalehtien uutisotsikot. Ei ehkä niin syvällistä kuin sanomalehdet, mutta suurimmat uutiset kyllä lukee jommasta kummasta. Ainoa mikä harmittaa, on se että paikallisuutiset jää kokonaan lukematta, niitä kun ei netistä helposti saa.

Jos saan aamulla rauhassa syödä aamupalaa itsekseni, niin lukemisena on yleensä blogit. Niistä kun löytyy joka mielentilaan sopiva. :)

Tänä aamuna heräsin tunnin ennen Luukasta. Nyt muut nukkuu vielä ja Luukas katselee Muumeja, joten ajattelin jakaa teidän kanssanne blogit, jotka tänään olivat lukulistalla aamupalalla.

Ihanan karmea
Janican kanssa ollaan luettu toistemme blogeja jo ensimmäisten lasten odotuksesta asti. Facebookin kautta on niin kätevä saada uusimmat kirjoitukset uutisvirtaan, niin sieltä voi nopeasti klikkailla linkin auki.

Magicpoks
Tämä kuuluu sarjaan, "luin jo ennen kuin siitä tuli iso". On ollut lukulistalla jo kauan, mutta tätä seuraan vähän harvemmin. Muoti- ja meikkijutut eivät ole ihan mua varten, niin osa sisällöstä jää vaan nopeaan selailuun.

Kalastajan vaimo
Tätäkin blogia olen seurannut kauan. Meillä kun noita sukulaisia asuu Norjassa, niin on kiva lueskella sieltä juttuja. Vaikkakin siis asuvat ihan eri puolella Norjaa. :D

Valeäidin tunnustukset
Kirjoittaa hyvin ja oivaltavasti lapsiperheen arjesta. Löysin blogin erään facebook-kaverin suosittelemana ja lukulistalla se on pysynyt. Tämä löytyy mulla kans facebookista, joten tulee luettua jutut aika tuoreeltaan.

Vauva, älä itke tänä yönä
Jennillä on kaksi pientä poikaa pienellä ikäerolla, joten tätä on ollut kiva seurailla senkin takia. :)

Visuaalisesti vaativa
Ainon blogia olen seurannut jo vuosia. "Tutustuin" häneen erään foorumin kautta, tilasin itselleni yhden t-paidan ja jäin seuraamaan blogia. Esikoisia odotettiin samaan aikaan, joten lapsesta kirjoitettuja juttuja on kiva lukea.

Olgan kotona
Olga Temonen on yksi henkilöistä, joista vain yksinkertaisesti ei voi olla pitämättä. En tiedä oikeastaan miksi, mutta tästä blogista ja ylipäätänsä henkilöstä vaan tulee hyvä mieli. Ja siksi blogia on kiva lukea aamuisin, vaikka onkin myös facebookin lukulistalla. :)

Lisäksi lueskelen useita muita blogeja, osa niistä löytyy tuolta sivupalkista. Pitäisi kommentoida useammin, mutta usein se jää. Suosikkiblogejakin on monta näiden lisäksi, mutta tänä aamuna aika loppui tavallaan kesken. Jääpähän jotain sitten huomisaamuksi. :)

Mitä sinä luet aamuisin? Ehditkö lukemaan mitään? 

Nyt lähtee kone kiinni, ukkosta on sen verran ilmassa. Mutta hyvät huomenet kaikille ja mukavaa torstaita! :)

6 kommenttia:

 1. Minullakin aamut ja illat menevät blogeja lueskellessa. Löysin vasta kasan uusia blogeja luettavaksi, mutta silti välillä tuntuu, että täytyisi löytää lisää luettavaa. ;-) Luen myös Ainon blogia.

  Sinunkin blogia käyn lukemassa, kun postauksia tulee. Työsi vaikuttaa niin kiinnostavalta. ;-)

  Pitäisi alkaa päivittämään blogini FB-sivuille päivityksiä. Olen ollut vähän huonosti kiinni tässä somelaisessa blogielämässä, vaikka älypuhelimella aina käyn netissä ym.

  VastaaPoista
 2. Kiitos maininnasta ja että jaksat lukea :) Pitkä taival ollaan jo "yhdessä" kuljettu ja kaikkea on sinä aikana tapahtunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs tässä mitään. :) Ajattelin vain jakaa muiden kanssa jotain blogeja, vaikka ei mitään haastetta tai sellaista ollutkaan. :)

   Poista
 3. Voi ihanaa että pidät blogistani :) Kovin imartelevaa :) Mä en paljon ehdi aamuisin lukea blogeja, mutta heti kunhan pojat menee päiväunille avaan koneen. Mulla on bloggerissa varmaan viitisenkymmentä blogia ja kaikkia luen aktiivisesti aina kun kerkeän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään, jos ei tosiaan satu näin, että herään ennen poikia. :)

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)