torstai 31. lokakuuta 2013

Hyvinvointikuukausi - haaste

Klikkaa isommaksi, niin näet tekstin. :)
Marraskuu alkaa huomenna. Syksyn into elämäntapojen muuttamiseksi saattaa olla jo hieman hiipunut ja nyt tarvitsisi jotain uutta. Kokeile tarttua haasteeseen, jonka olen teille luonut. Kyseessä on wellness - ajattelun mukaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Tee osa haasteesta tai yritä tehdä kaikki. Lähtökohtana on kuitenkin piristää pimeää kuukautta ennen kuin joulun kiireet valtaavat arjen. Jos näistä jäisi jotain takataskuun vielä ensi kuullekin.

Haasteen aiheista on tulossa blogijuttuja tässä kuukauden mittaan, joten kannattaa käydä kurkkimassa lisäinfoa.

Raportoi kuukauden sujumisesta Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä hashtagillä #hyvinvointikuukausi. Kaikkien tähän kommentoineiden kesken arvotaan joku kiva pikku palkinto piristämään joulukuuta! :)

Ihanaa hyvinvointikuukautta!

PS: Jos päätät lähteä mukaan haasteeseen, niin laita siitä vaikka pieni merkintä kommenttikenttään, Facebookiin tai suoraan minulle sähköpostitse. Kiitos. :)

Toteutetaan yhteistyössä Wellness lifestyle - blogin kanssa.

5 kommenttia:

 1. Paula lähti sähköpostin kautta mukaan, kun kommentointi ei onnistu. Joten arvotaan sitten tällä. :)

  Onnistuuko muilla kommentointi?

  VastaaPoista
 2. Tää kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta mulla ei rahkeet näin säännölliseen nyt riitä. Aika sirkusta tämä elämä välillä näiden kahden kanssa :) Seurailen mukana ja otan kivoja vinkkejä arkeen!

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu tämä olisi. x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Moi! Mä olin mukana useampana päivänä. Eritysesti tykkäsin tavoitteiden ja rutiinien miettimisestä. Itse myös sairastuin loppuvaiheessa :(
  Paula

  VastaaPoista
 5. Mä olen "ollut niin kiireinen", että en pariin kuukauteen kerinnyt blogeja käydä lueskelemassa saati itse päivittää. Mielenkiintoinen juttu tämä hyvinvointikuukausi. Ja jännä sinänsä, olen jo pidemmän aikaa SUUNNITELLUT mm. veden juonnin lisäämistä, oman ajan ottamista (mies kun hallitsee sen oman aikansa ottamisen ja marttyyriä on turha leikkiä), perheen keskisen ajan ja puolison kanssa yhteisen ajan. Meidän perheelle tekisi todella hyvää olla ilman teknisiä vempaimia vaikka viikko. Tarkoitan oikeastaan meitä aikuisia. Välillä, kun kuulee Anna Puun laulun Kolme pientä sanaa, tunnistaa sen kaksi ihmistä istumassa koneen kajossa. Samassa tilassa ehkä, mutta ei toistensa kanssa. Meillä onneksi vielä se rakkaus asuu (liittyen tuohon lauluun) :) Pitääpä miettiä omia päiväjärjestyksiä vähän, kiitos tosi paljon tästä ideasta! Kyselit noissa myöhemissä postauksissa listoista ja mä tunnustaudun listaihmiseksi. Mulla oli listat erinäisille kotitöille ja muille "päivittäin", "kuukausittain", "vuosittain". Vielä pitäisi tehdä listat semmosista asioista, jotka toistuu tiettyinä vuoden aikoina, niin osaisi varata niille aikaa ja alkaa valmistautua hyvissä ajoin (keväällä kasvien esikasvatus, syksyllä marjastus, yms.) Mä en yleensä ole ajatellut marjastuksen olevan mitenkään pakollista, mutta ajattelin, että jos sille ottaisi sen oman ajan, niin sitten ois pakastimet täynnä. Jos mun homma kotona on pitää perhe ruuassa ja suunnitella edulliset ruokakustannukset (meillä on 6 viikon kiertävä lista), niin toi marjastus ja sienestys auttaa kustannusten pienennyksessä kummasti. Plus että metsässä hiljaisuudessa omaa päätä on välillä ihana tuulettaa :)

  VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)