tiistai 1. lokakuuta 2013

Synttäriylläri

Siskokset
Laittelinkin tuossa synttäripostauksessa vinkin siitä, että mut oli kutsuttu Vaasaan sunnuntaiksi kello kuudeksi. Tai siis lahjan saan kello kuudelta. Sen verran kuitenkin sanottiin, että normaalit siistit vaatteet pitäisi laittaa päälle. :D

Pistettiin siskon kanssa itsemme kuntoon ja lapset jäivät äitimme kanssa sitten siskon luokse. Ajoimme Vaasan kaupungin teatteriin ja siskoni vielä sanoi, että menisimme katsomaan Pohjanmaa - näytelmää. Pahaksi onneksi Anssi Kela oli mainostanut Vaasan keikkaa sen verran hyvin Facebookissa, että mainos oli minullekin mennyt perille.

Enhän mä varma voinut olla, mutta kun olen fanittanut kyseistä artistia 15 vuotiaasta asti, niin aavistus asiasta oli. Kyllähän se sisko yritti myös Tupperware - kutsuja ja metsäretkeä mulle ehdottaa illan ohjelmaksi.

Onneksi kuitenkin näin, tämä olikin ensimmäinen keikka jonne oikeasti pääsin paikalle. :) Jotenkin aiemmin aina on ollut jotain esteitä kun Anssi on ollut lähettyvillä. Viimeksi kun hän oli esiintymässä Pietarsaaressa olin sairaalassa vastasyntyneen Johanneksen kanssa, vaikka olin vannonut keikalle meneväni. ;)


Keikka alkoi hienosti Anssin soittaessa pianolla kolme kappaletta, joista Kipinöitä oli mielestäni todella vaikuttava. Mutta toisaalta se onkin yksi lempikappaleistani. :)

Sitten meno meni hieman räväkämmäksi ja Anssi aloitti yksin kitaran kanssa Millan, ennen kuin bändi liittyi mukaan sitten seuraavassa biisissä (Kaksi sisarta). Lauleskelin itse viikonloppuna Millaa singstarin kautta ja sanat olivatkin hyvin mielessä. Mutta Anssi teki kyllä tästä(kin) hienon versionsa eikä sitä voinut verrata levyllä olevaan.


Bändi oli ammattitaitoinen ja mielestäni kaikki toimivat todella hyvin yhteen. :) Jopa "Rakkaus on murhaa" - biisi meni todella hyvin, vaikka olivatkin sen vasta matkalla harjoitelleet.

Itseäni lämmitti todella paljon vanhempien biisien hieman erilaiset versiot, koska niitä kuunnellessa tuli kasvettua lähes aikuisuuteen. (Olenko aikuinen vieläkään, niin siitä voi olla montaa mieltä.) Puistossa on edelleenkin sellainen biisi, jonka sanat osaan ulkoa milloin tahansa. Jostain syystä en kuitenkaan ole laulanut sitä lapsille iltaisin. :D


Oli upeaa katsoa Anssi kitaransoittoa. Se on aika vaikuttavaa kun artisti osaa käsitellä sillä tavalla soitinta. Ja vielä Nummelan yhteydessä mukaan otettu huuliharppu lisäksi. Kaverilla on kyllä taitoa. :)

Toivottavasti pääsen tulevaisuudessakin keikalle, koska vielä jäi paljon biisejä, jotka olisin halunnut livenä kuulla. "Suuria kuvioita" - levyltä nimikkobiisi olisi ollut kiva ja "Rakkaus on murhaa" - levyltä taas useampikin biisi, mm. Jennifer Aniston ja Hakaniemen harmaa mies olisi ollut nappivalintoja.

Ja olisinhan mä halunnut kuulla myös jotain Aukio - levyltä, koska se on yksinkertaisesti upea kokonaisuus sisältäen yksittäisiä hienoja kappaleita. :)

Aikas mairea hymy minulla. :D
Keikan jälkeen Anssi tuli vielä hetkeksi jakamaan nimmareita ja kuvattavaksi. Itsekin käytin tietenkin tilaisuuden hyödyksi ja kävin hakemassa nimmarikortin itselleni. Olisin halunnut johonkin levyn kanteen nimikirjoituksen, mutta toisaalta synttärikortti on kyllä tosi hauska muisto. :)


Timanttinen keikka, jos Anssia saan lainata. :) Kiitoksia siskolle upeasta illasta, joka huipentui sitten illalliseen Amarillossa. Tällaista lisää!

Nyt lapset heräsivät, Luukas on kipeänä ja se kyllä kuuluu. Ehkä ne piristyy, jos pistän hieman Anssi Kelaa soimaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)