sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Johannes 1,5 vuotta!

160114
Johanneksella oli neuvolapäivä.
Tällä viikolla Johannes on sitten virallisesti 1,5 vuotias. Pienestä vauvasta on kasvanut eloisa pikku poika, joka ei jää paljon isoveljestään jälkeen. Kiipeilee, hyppii luvatta sängyssä ja sohvalla, juoksee... Ei ihme, että välillä tulee kolhuja. Niin kuin tällä kertaa leukaan. Puhuu jonkun verran ymmärrettävästi. Osaa pyytää "lisää", ilmoittaa maidon olevan "loppu", auto saattaa olla "rikki" ja "vettä" halutaan juoda. Mamma ja pappa tulee ihan luontevasti, mutta Luukas vielä on jotain muminaa... Johannes haluaa viedä itse vaipan roskiin, syödä itse, välillä pukeutuakin itse... Todella omatoiminen poika. :)

Neuvolassa kaikki oli ok. Johannes on nyt pidempi kuin Luukas saman ikäisenä, mutta paino on hieman jäljessä. Tosin flunssa & oksennustauti tuossa uutena vuonna saattoi painoa viedä alaspäin.

Kaikin puolin on ihanaa, että meillä on kaksi vilkasta poikaa talossa. Välillä se raja tulee vastaan, varsinkin kun kiljuminen jatkuu kauan. Voi kun nämä kasvavat, niin millaisia metkuja sieltä onkaan tulossa...

Ja niin, päivän arvoitus: Mitkä ovat pieniä ja valkoisia, aiheuttaen yöllistä kauhua?

Vastaus ei ole nenäliinoihin pukeutuneet kummitukset, vaan hampaat. Tämän kuukauden neljäs poskihammas on tulossa ihan kohta läpi ja se aiheuttaa aikamoisia kiljumiskohtauksia öisin. Voisinko sanoa, että lievästi väsyttää?

170114
Meidän pihalta.
Ja sitten viikon muihiin kuviin. Pakkanen on ollut erittäin kova täällä seudulla, joten ollaan saatu keskittyä talon lämmittämiseen ja sisätiloissa leikkimiseen ulkoilun sijaan. - 25,0 oli tänä aamuna mittarissa ja nytkin taitaa olla jo yli parikymmentä astetta.

180114
Grisselörenin kalasatama
Käytiin eilen kuitenkin ajelulla kun lapset eivät malttaneet sisätiloissa nukkua tarpeeksi. Pakattiin mukaan pullaa ja kaakaota. Nautittiin ne sitten autossa lasten nukkuessa takapenkillä. Pojat saivat sitten oman osuutensa kun tultiin takaisin kotiin. :)

190114
Luukas
Luukaksella on tulossa kerhokuvaus ensi viikolla ja sitä varten piti hieman lyhentää ja ohentaa hiuksia. Se meni tällä kertaa Mikan tehtäviksi ja oikein hyvin onnistui. Nyt poika näyttää taas enemmän itseltänsä. :D

Perjantaina kirjoittelin yhden jutun tuonne työblogin puolelle, käy tsekkaa jos kiinnostaa mietteeni median luomista liikunta- ja ravintotrendeistä! Wellness lifestyle: Tylsää ja tavallista

Ens viikolla olisi aika paljon töitä ja päättötyön kirjoittamista, joten blogin puolella voi olla edelleenkin hiljaista. Mutta aikaa ei voi olla kaikkeen, vaikka niin haluaisi. :)

Mukavaa viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)