torstai 30. tammikuuta 2014

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

29.01.2014
Kaikki valmiina arvostelijoita varten...
Eilen mulla oli sitten viimeinen näyttö, ennen kuin sain valmiiksi Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Ensimmäisen osan suoritin silloin kun odotin Johannesta, eli pakollisen yrityksen tuloskortin jne... Nyt sitten kun sain äitiyloman lusittua, niin sain aloittaa tekemään valinnaisesta alueestani, asiakkuuksista, projektia.

Valitsin kehitysprojektikseni Personal trainer palvelukonseptin kehittäminen ja asiakashankinta. Tämän projektin seurauksena syntyi uusittu hinnasto ja uusitut palvelupaketit. Sen lisäksi perustin yrityksen PT - puolelle oman Facebook - sivun ja oman blogin, joka toimii myös yhteystietosivuna.

Wellness lifestyle - Facebookissa
Wellness lifestyle - Blogi

Kaikenlaista muutakin projektissa oli, mitkä nyt saa jäädä vielä salaiseksi, mutta tyytyväinen olen. Ja niin taisivat olla arvioitsijatkin, jotka minun tutkintoni eilen hyväksyivät.

Yksi arvioitsijoista oli herra Snellman. Tiedätte kai mainoksen, "Herra Snellman, Pietarsaaresta". Okei, ei hän ole yksi perustajista, mutta yksi viidestä veljeksestä, jotka ovat makkaratehdasta aikoinaan pyörittäneet. Mukava herrasmies, joka kyllä esitti aikamoisia kysymyksiäkin. :D

PT - palveluni ovat laajentuneet projektin myötä enemmän lifestyle - puolelle. Tavoitteenani on tarjota asiakkaille ratkaisuja arjen ongelmiin liikkumisessa ja ravitsemuksessa. Kuntosali ja muu liikunta on siinä vahvasti mukana, mutta esim. valmennuksen psykologia - koulutuksen jäljiltä aloin entistä enemmän uskoa siihen, että ihmiset tarvitsevat apua juuri sen arjen hallinnan kanssa. Ei vain sen yksittäisen (tai max. kolmen) liikuntakerran kanssa viikossa. Vaan sen kanssa, minkä kanssa painitaan päivittäin. Ehdinkö, jaksanko jne...

Siitä syntyi myös etävalmennuspaketit, joita olenkin päässyt kokeilemaan nyt ihan oikeastikin. Sähköpostitse ei pääse tietenkään niin lähelle asiakasta kuin henkilökohtaisesti tavattaessa, mutta koen silti pystyväni auttamaan ja kannustamaan varsinkin liikunnan puolella. :)

Eli projekti on nyt sitten päätöksessä. Ja samoin tutkinto. Todistusta saan odotella maaliskuulle asti, mutta ei se mitään. :) Nyt sitten alkaa se oikea työ, eli miten saada projekti kantamaan eteenpäin. "Lycka till", kuten herra Snellman minulle asian ilmaisi.

30.01.2014
Äiti ja poika
Tämän päivän kuva on hieman suttuinen, mutta kuvaa niin hyvin fiilistä, mikä on juuri nyt. Eilen olin hieman stressaantunut, kun en osannut vaan antaa olla, ajatukset pyörivät päässä. Tänä iltana ei ole tarvinnut miettiä mitään. Huomenna aamullakin saan nukkua (ainakin kuuteen), eikä välttämättä tarvitse pukea päivävaatteita päälle ollenkaan, jos pakkasta on taas yhtä paljon kuin tänään.

Nyt kyllä väsyttää. Kuuntelen hiljaisessa talossa nukkuvien poikien tuhinaa, takassa ritisee vielä jonkin verran ja pesukone pyörii. On hämärää ja tässä takan vieressä on lämmin. Nyt on hyvä olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)