lauantai 25. tammikuuta 2014

Kalojen syötävänä


Sain joululahjaksi lahjakortin jalkakylpylään, jossa pääosan työstä hoitaa kalat. Tarkemmin sanottuna Garra Rufa - kalat. Kun avasin kirjekuoren, jossa lahjakortti oli, mietin kyllä että uskallanko mennä tuonne ollenkaan. Minä nimittäin olen pelännyt jo pienestä asti, että kalat puraisevat minua varpaasta kun olen uimassa.

Löytyyköhän tarpeeksi ruokaa?
Kun saavuimme Kokkolalaiseen Aqua Fish Spa - jalkakylpylään, saimme ensin rentouttavan jalkakylvyn, jonka jälkeen sitten istuimme penkeille ja upotimme jalat akvaarioon. Ensin kutitti ihan hirveästi, kun kalat hyökkäsivät kimppuun. Mutta pian se muuttui ihanan rentouttavaksi kutinaksi. Fiilis oli lähinnä kuin jalat olisivat olleet puutuneet ja tunto palaa takaisin hieman pistellen.

25.01.2014
Siskon kanssa kalojen syötävänä.
En katsonut yhtään kellosta kuinka kauan me tuossa istuimme, mutta ei siinä aika pitkäksi tullut. :) Meidän hemmottelupakettiimme kuului myös kahvi/tee ja jalkojen rasvaus/hieronta tuon akvaarion jälkeen. Saimme myös kotiin mukaan rasvan, jotta jalat pysyisivät pehmeinä jatkossakin. :)

Jalkakylpylää tuolla Kokkolassa pitää oikein iloisen nauravainen saksalainen nainen, joka kertoi meille kuinka saksalaiset ovat oppineet Samu Haberilta hauskoja suomenkielisiä sanontoja, kuten "kananlihalla". :D

Voin suositella oikein lämpimästi kyseistä paikkaa, tuli todella hyvä mieli loppupäiväksikin.

Täältä löydät nettisivut, joissa lisätietoja: AQUA Fish Spa

2 kommenttia:

 1. Näinköhän sitä uskaltaisi joskus kokeilla.. :)
  Monet on suositelleet tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä! Ajattelin vielä automatkalla Kokkolaan, että en varmaan uskalla, mutta sitten siinä tilanteessa se oli vaan ihan kivaa. :)

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)