torstai 30. tammikuuta 2014

Rästikuvia

Tässä tulisi nyt hieman laittamatta jääneitä kuvia tästä mun "vuosi kuvina" - projektista. Tänään on ensimmäinen ilta, ettei oikeastaan stressaa ja ainoa este blogin päivittämiselle on se, että kaikki nukkuu ja itseäkin väsyttää. Mutta toisaalta, pistän vielä pesukoneen päälle kymmeneltä, ja sitten vasta menen nukkumaan. Eli ihan hyvin voin tässä kirjoitella. :)

20.01.2014
Auringon pystypilari
Kävin toissa maanantaina Vaasassa siskon luona. Aamuvarhaisella pihaan saapuessa taivaalla näkyi aivan mahtava auringon pystypilari. Sehän johtuu ilmassa leijuvista jääkiteistä, jotka heijastavat auringon valoa. :)

21.01.2014
Johanneksen huone
Mulla ei hirveästi ole kuvia Johanneksen huoneesta ja ihan siitä syystä, että se on ollut edelleenkin hyvin pitkään tavaroiden säilytyspaikka. Se ei niin saisi olla, vaan hänelläkin pitäisi olla tila, jossa leikkiä ja rauhoittua. Otin itseäni niskasta kiinni ja siivosin huoneen sellaiseen kuntoon, että siellä mahtuu leikkimään. Toin pari valaisinta ja Mika laittoi uuden verhotangon paikalleen. Silitin verhot ja laitoin ne ikkunaan. Nojatuoli on päätynyt Luukaksen huoneesta tänne, mutta pehmusteen väri ei vaan sovi minnekään meidän sisustuksessamme. Mutta olkoon nyt tuolla, niin saa jossain lukea pojalle iltasadun. :)

22.01.2014
Iskän rattikelkka
Kovien pakkasien takia ulkoilut ovat jääneet aika vähälle. Itse palelen niin herkästi, että ilman kunnollista liikkumista en ulkona viihdy. Luukaksen oltua kerhossa käytiin Johanneksen kanssa kuitenkin hieman kävelemässä. Tai siis Johannes istui rattikelkassa kun minä vedin. :) On muuten Mikan vanha rattikelkka, jolla pojat edelleenkin laskevat. :)

23.01.2014
Yöpöydällä
Vaikka en tehnyt mitään isoja uuden vuoden lupauksia, niin mietin, että voisin yrittää lukea enemmän tänä vuonna. Olen kirjoittanut vihkoon mielenkiintoisten kirjojen nimiä ja yritän niitä varailla/löytää kirjastosta. Tässä oli luvussa vuoden toinen kirja, "Salatun voiman kaupunki". Luin sen tuona iltana loppuun. Mä olen jämähtänyt kirjojen lukemisessa nuorten kirjoihin. Nyt aloitin uuden kirjan, joka on "aikuisten" kirja, niin se on niin raskasta luettavaa! Kaikki kuvaillaan niin hirveän yksityiskohtaisesti jne... Joten se etenee aika hitaasti tällä hetkellä. Mutta aihe on kuitenkin mielenkiintoinen. :)

24.01.2014
Luukas vei postiin ensimmäisen kirjeensä.
Luukas oli tehnyt siskoni perheelle kasan piirrustuksia, jotka välttämättä halusi lähettää heille kirjeessä. Laitettiin sitten nimikoidut viestit kirjekuoreen ja Luukas sai itse käydä pudottamassa sen postilaatikkoon. Aika jännä paikka oli. :)

26.01.2014
Lauantain kuva löytyy tuolta "Kalojen syötävänä" - jutusta. Sunnuntai - aamuna ystäväni soitti, että lähdetäänkö pulkkamäkeen. Eihän sitä lunta paljon ole, mutta päästiin kuitenkin muutama lasku tekemään lähipuiston mäessä. Veljekset laskevat jo yhdessä, mun tehtävänä on vaan juosta perään ja vetää pulkka ylös Johanneksen istuessa kyydissä.

27.01.2014
Note to self: Laastarit ovat loppu.
Meillä sattuu ja tapahtuu. Varsinkin Johannes on koko ajan kiipeilemässä kun silmä välttää. Joten kolhuilta ei voi välttyä. Sydän-laastarit ovat olleet loppu jo kauan aikaa, mutta nyt on sitten lasten auto-laastaritkin loppu. Pitäisi muistaa ostaa lisää...

28.01.2014
Salilla
Kävin tiistaina salilla hakemassa muutaman paperin keskiviikon näyttöä varten. Lapset olivat mukana ja vaikka sanoin, että tehdään vaan pikavisiitti, niin eipä se käynytkään... Ajattelin, että nyt mä rentoudun hetken ja laitoin pojille piirrustuspaperia lapsinurkan viereen ja ajattelin, että kyllähän ne nyt vartin viihtyy! Laitoin ohjelman päälle ja yritin rentoutua... Johannes lähti kiipeilemään soutulaitteisiin, joten kahdeksan minuuttia oli tehokasta rentoutumisaikaa sitten siinä. No, ehkä sitten joku päivä ilman lapsia meen istumaan tuonne hierontatuoliin ja otan vaikka tupla-ajan! ;)

Laittelen vielä toisen jutun tähän perään, joten lukaise sekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)