torstai 16. tammikuuta 2014

Normaaliin rytmiin

13.01.14
Luukas menee kerhoon.
Vaikka joskus arki tuntuu tasaisen tylsältä, niin kyllä pitkien pyhien jälkeen on ihanaa palata normaaliin viikkorytmiin. Luukaksella on taas kerhonsa, aina maanantaisin ja keskiviikkoisin. Niinä aamuina ei voi haahuilla hirveän pitkään, vaan on pakko lähtee aamusta liikkeelle. Keskiviikkoisin olisi samaan aikaan perhekerho, jonne minä ja Johannes voitaisiin mennä. Ajattelin yrittää ensi viikolla päästä sinne. :)

Itselläni on alkanut olla työhommia, jopa niin paljon kun vaan saan lapsia hoitoon. Tammikuu herätti taas porukan miettimään omaa elämäntapaansa. Toivottavasti innostus myös jatkuisi ihmisillä vähän helmikuuta pidemmälle...

14.01.14
Olohuoneesta häipyi joulu. Tykkään noista uusista verhoista. :)
Kotonakin ollaan päästy hieman normaalimpaan rytmiin. Herätään ennen kahdeksaa, katsotaan pikku kakkonen, syödään aamupala ja tehdään kotitöitä. Päivisin tehdään vähän mitä tykätään, nyt kun meillä on kaksi autoa käytössä, niin ollaan käyty kirjastossa ja kaupassa päiväaikaan. Iltaisin ollaan päästy melkein joka ilta nukkumaan siinä kahdeksan aikaa. Jää iltaisin jopa aikaa jollekin muulle kuin nukuttamiselle! (Kun vaan riittäisi siinä vaiheessa energiaa...)

Nyt sitten normaalia arkea riittää pääsiäiseen asti, jos ei mitään ihmeellistä tule. Pyykkiä, tiskiä, ruoanlaittoa, nukuttamista jne... Mutta toisaalta mä nautin. Rutiinit ja rytmi tekee elämästä helpompaa, vai mitä mieltä olette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)