maanantai 9. kesäkuuta 2014

Aurinkoinen viime viikko

Taas se viikko vierähti ennen kuin kerkesi oikein edes mukaan. Se on tämän kotiäitiyden huono puoli, kun päivät toistaa aika tavalla toisiaan. Oli sitten maanantai tai perjantai, niin ihan samat rutiinit niissä toistuu. Edelleenkään mua ei hirveästi innosta istua tietokoneella, joka on toisaalta tosi hyvä asia, mutta blogin kannalta ei.

Mutta tälläkin kertaa olen kerännyt teille viime viikon kuvat ja ajattelin kirjoittaa pienet stoorit niiden alle. :)

Maanantai 2.6.2014
153/365
Kesän alku on pihahommien aikaa. Tänäkin vuonna tulee vähän isompaa puuhattua, kun kaivettiin vanhoja kantoja ylös ja tasoitettiin maata. Tässä kuvassa on nyt levitetty vanhaa multaa, mutta tällä hetkellä siihen on laitettu päälle uutta multaa ja tasoitettu uuden nurmikon istuttamista varten. Sitten seuraa se hauska osuus, kun lapsia ei voi tuonne päästää ollenkaan juoksemaan. Ja keinut ovat tuolla pihan perällä! :D

Tiistai 3.6.2014
154/365
Olin pitkästä aikaa vetämässä geokätköilykurssia Kokkolassa. Eräs kätköissä sijaitsee "hautakammiossa", jonne rohkeat kurssilaiset menivät hyttysten sekaan mun jäädessä vahtiin ulkopuolelle. :)

Keskiviikko 4.6.2014
155/365
Pojat innostuivat leikkimään vesisotaa ulkona lämpöisenä päivänä. Minäkin taisin kastua ihan kunnolla. :D

Torstai 5.6.2014
156/365
Tämän kirjan kanssa kesti kauan! Kyseessä on siis Alex Scarrown Time riders - sarjan toinen osa, Saalistajan aika. Tällä kertaa aikamatkaajat lähetettiin dinosaurusten aikaan ja miten siitä sitten selvittiinkään ilman aikasaastutusta? Jotenkin vain jumitti. Sarjaan ei ole saatu oikein mitään henkilökemiaa, vaan yritetään saada lukija enemmän kiinnostumaan itse tapahtumista. Kirjailija on aiemmin suunnitellut (ilmeisesti itsekseen) tietokonepelejä, joten ehkä siitä johtuen tulee enemmän toimintatekstiä kuin ihmissuhteita. En oikein vielä tiedä, aionko jatkaa sarjan lukemista, koska se tulee olemaan yhdeksän osainen. No, katsotaan ehkä vielä seuraavan kirjan verran...

Perjantai 6.6.2014
157/365
Perjantaina kävin noutamassa virallisen todistukseni "Yrittäjän erikoisammattitutkinnosta". Ruusunkin sain ja onnittelut päälle. Kai sen voisi nyt sit kirjata CV:hen. :)

Lauantai 7.6.2014
158/365
Serkun tyttö pääsi ylioppilaaksi Vaasassa jo edellisenä lauantaina, mutta nyt oli sitten vasta juhlat kotiseudulla. Upea todistus ja kaunis ylioppilas. Onnea!

Sunnuntai 8.6.2014
159/365
Sunnuntain kirppiskierrokselta löytyi viime vuoden katsotuin elokuva eli 21 tapaa pilata avioliitto. Kolme euroa siitä saisi maksaa kun sen vuokraisi (vähintään), joten se sitten pääsi meille kotiin. Katsottiin se sitten samantien. Itse en kyllä ihan ymmärtänyt, miksi sitä nyt niin kovasti oli hehkutettu, mutta kyllä se ihan hyvä elokuva oli. :)

Tämä viikko on alkanut Nice Runilla mammaporukassa ja tulee jatkumaan Kokkolan reissulla (ehkä x2), puistoilulla (x2) ja "Äidit Kämpällä" illalla. Toivottavasti ilmat paranisivat, täällä kun on tänään vain satanut. Mutta alle +10 astetta ne lupailee loppuviikolle. :/

Mitäs teidän viikkoon kuuluu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)