maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kesäkuun loppu

Tästä kesäkuusta kyllä pitää kysyä, että mihin se oikein meni? Ei ollut kovinkaan lämmintä, joten kesäfiilis on aika hukassa. Päivityksissä on ollut yksittäisiä kuvia, mutta suurin osa kuvista on vaan jäänyt koneelle. Eli käydään nyt sit kuukausi läpi näiden kuvien myötä. :)

Maanantai 9.6.2014
(160/365)
Alkukuusta käytiin siis juoksemassa (kävelemässä) viiden kilsan lenkki Nice runin merkeissä. Kylmää oli, mutta oli silti ihan mukavaa. :) Jeppis mammoja oli mukana kaksi joukkuetta, ehkä ensi vuonna sitten kolme?

Tiistai 10.6.2014
(161/365)
Tämän 365 - projektin aikana on tullut monta iltaa, jolloin kello kymmeneltä tajuaa ettei ole mitään kuvaa otettuna. Sitten sitä kehittelee jotain kuvattavaa, kuten vaikka iltapala, niin kuin tässä. Ruokaa on helppo kuvata, jonka takia mulla onkin usein ruoasta kuvia. Ja sitä kun tulee joka päivä syötyä vähän eri tavalla. :D

Keskiviikko 11.6.2014
(162/365)
Äidilläni oli kesäloma, joten tuli vietettyä vanhempieni luona aika paljon aikaa. Tämä kukka löytyy äitini kuistilta. :)

Torstai 12.6.2014
(163/365)
Niin kuin kirjoitin, ruokaa on helppo kuvata. Ja joskus se on tällaista ruokaa. :P

Lauantai 14.6.2014
(165/265)
Aloitin lukeamaan Loihtija kronikat - kirjasarjaa ja tämän ensimmäisen osan (Lumoava kirous) kanssa meni niin hermot! Teksti oli puuduttavaa, henkilöhahmot eivät koskettaneet yhtään ja tarinakin oli aika surkea. Luin sen vain loppuun siksi, että olin kirpputorilta ostanut tämän elokuvana ja halusin lukea kirjan ensin. Kirjasta lisää täällä: Rising Shadow - Lumoava kirous

Kuvan on tarkoitus osoittaa, ettei oikein kulje lukeminen... Mutta kuvan ottamisen jälkeen lukeminen alkoi edetä ja sainkin sen parissa päivässä luettua loppuun.

Sunnuntai 15.6.2014
(166/365)
Tuona sunnuntaina oli aika lämmin. Meille tuli kylään Mikan äiti ja hänen miehensä. Mika istutti meidän pihallemme uuden nurmikon, katsotaan miten lähtee kasvamaan. :)

Maanantai 16.6.2014
(167/365)
Valittelin aikaisemmin sitä, että meidän ollessa laivalla siellä ei ollut tavallisia lakritsapiippuja ollenkaan. Nyt siskoni kävi laivalla ja toi kokonaisen paketin niitä. :)

Tiistai 17.6.2014
(168/365)
Hoidin juhannuksen ostokset jo tiistaina valmiiksi, kerrankin sain olla rauhassa kaupassa eikä vielä ollut ryysistä edes!

Keskiviikko 18.6.2014
(169/365)
Outolintu - trilogian ensimmäinen osa oli ihan eri maata kuin tuo Lumottu kirous. Tämä kirja tuli ahmaistua parissa päivässä. Teksti oli todella sujuvaa, tarina mielenkiintoinen (vaikkakin aika pitkälle sama kuin useissa dystopia - kirjoissa) ja henkilöhahmot ihania. Seuraavaa kirjaa odotellessa kirjastosta lainaan... Täältä voit lukea lisää: Rising Shadow: Outolintu

Sunnuntai 22.6.2014
(173/365)
Tällä hetkellä telkkarista tulee lähinnä jalkapalloa. Pienimmät pojat eivät hirveästi vielä sitä seuraa, mutta on se silti kiva istua hetki isän kanssa sohvalla jännittämässä. :)

Maanantai 23.6.2014
(174/365)
Siskon lapset olivat mummulassa juhannuksen ja jäivät vielä senkin jälkeen lomailemaan. Tulivat käymään sitten meillä pelailemassa Luukaksen kanssa Star wars - lautapeliä.

Tiistai 24.6.2014
(175/365)
Missasin keväällä Outolintu - leffan, mutta nyt se tuli hetkeksi takaisin elokuviin ja hintaa ei ollut kuin viisi euroa. Joten käytiin katsastamassa se Mikan ja siskon lapsien kanssa. :) Leffa oli hyvä, kirja on parempi. :)

Torstai 26.6.2014
(177/365)
Ja taas ruokaa! Tällä kertaa nacho-salaattia (jääsalaatti, paprika, kurkku, punasipuli, maissi ja nachoja). Lisäksi sitten jauhelihaa ja salsaa, mutta ne ei näyttänyt niin hyvältä kuvassa. :D

Perjantai 27.6.2014
(178/365)
Ja sitten seuraava "lyön päätäni seinään" - kirja eli Lumoava pimeys. Loihtijakronikoiden toinen osa. Välillä teki kyllä mieli heittää kirja seinään. Mietin moneen kertaan, että miksi vaivaudun lukemaan tällaista kun tarjolla olisi paljon parempaa? Katsottiin leffakin, joka ei kyllä vakuuttanut yhtään enempää kuin kirjatkaan. Mutta leffa on parempi, siihen ei tarvitse tuhlata kuin pari tuntia. Eli en suosittele todellakaan. Rising shadow: Lumoava pimeys

Sunnuntai 29.6.2014
(180/365)
Pojat ottivat ilon irti sateesta ja kävivät pienellä kierroksella sateenvarjojen kanssa ulkona. Sateenvarjot tosin laitettiin myös rännin alle väärin päin ja siitä sitten päähän... Hauskaa oli, kunnes tuli liian kylmä. Äkkiä sisään juomaan kuumaa kaakaota. :)

Maanantai 30.6.2014
(181/365)
Tämän päivän kuva on yllätys yllätys, kirja. Lauren Oliverin Delirium aloittaa taas uuden trilogian. Tämäkin on dystopia - kirja, joka ei sisällä yliluonnollisia juttuja, vaan vastakkain ovat yhteiskunta ja toisinajattelijat. Tässäkin kirjassa on viety ihmisiltä vapaa tahto tehdä mitä haluavat ja se tärkein, rakkaus. Nuorille valitaan sopivin pari perheen perustamiseen ja rakkaus on julistettu sairaudeksi, joka pitää poistaa operaatiolla, jossa aivoja sorkitaan.

Miksiköhän rakkaus on niin iso asia näissä tulevaisuus-kirjoissa? Ehkä jokainen voi siihen jotenkin samaistua ja onhan se romanttista kun kielloista huolimatta rakkaus syntyy. ;)

Delirium - kirjasta lisää täällä: Rising Shadow : Delirium Suosittelen muutenkin tuota Rising Shadow - sivustoa, sen ansiosta lopetin hakuammunnan kirjastossa ja löydän helpommin luettavaa. :)

Puoli vuotta on nyt mennyt mun "vähintään kirja kuukaudessa" - projektin kanssa. Luettuja kirjoja on laskujeni mukaan 21. Nyt on viikko 27 menossa, joten melkein voisin muuttaa tämän "kirja viikossa" - projektiksi. :D

Tervemenoa kesäkuu, tervetuloa heinäkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)